Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most mit tegyek? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Nagyon szeretem.20L

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Szeresd tovább,bár a sztorit kihagytad vagy ezt most nemértem..
2018. aug. 15. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Süss szalonnát, és adj belőle nekem is!
2018. aug. 15. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
24%
Ő közben mást kefél.
2018. aug. 15. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Véletlenül elküldtem.

Megcsaltam a barátomat. Nem tudom mit tegyek. Meg mondjam neki? Félek hogy neki megy..

2018. aug. 15. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyilván mond el neki,ha szereted akkor miért csaltad meg ??

Nemjó hazugságokra épiteni egy kapcsolatot ,szerintem minél hamarabb mond el neki joga van tudnia

2018. aug. 15. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Aha,ha szereted nagyon..nagyon de nagyon de nagyon,akkor nem csaltad volna meg,mágiára veleddd!
2018. aug. 15. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Meséld el neki részletesen! Amúgy bírom az ilyen kérdéseket, jókat nevetek rajta. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg, eszedbe se jutott volna másnak széttenni a lábadat. Legalább ne hazudj, ha már idegeneket kérdezel meg a magánéletedről.
2018. aug. 15. 18:37
 8/9 anonim válasza:

Nos, két lehetőség van. 1. Sunnyogsz a lelkiismereteddel és talán nem jön

rá és marad minden hepi.Igy te fogsz lassan tonkremenni, vagy valahogy kiderul-ez meg cikibb... 2. Megmondod neki, es amig feldolgozza, valoszinuleg kulon lesztek - vagy vegleg otthagy...Képzeld magad a helyébe, ha ő ugyanezt tette volna veled, és elmondja neked, te mellette maradtál volna? Mennyire gondolod komolyan vele? Együtt lehet élni azzal is, akit megcsaltak, meg lehet bocsátani,de tüske örökre ott marad.Semmi nem lesz ugyanolyan.A férfiak nehezebben lépnek túl amúgy is mindenen.29N (csaltak is már meg, de cserébe én is csaltam)

2018. aug. 17. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Marhára szeretheted, ha mással dugatod magad...
2018. aug. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!