Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Nagyon szeretem.20L
Véletlenül elküldtem.
Megcsaltam a barátomat. Nem tudom mit tegyek. Meg mondjam neki? Félek hogy neki megy..
Nyilván mond el neki,ha szereted akkor miért csaltad meg ??
Nemjó hazugságokra épiteni egy kapcsolatot ,szerintem minél hamarabb mond el neki joga van tudnia
Nos, két lehetőség van. 1. Sunnyogsz a lelkiismereteddel és talán nem jön
rá és marad minden hepi.Igy te fogsz lassan tonkremenni, vagy valahogy kiderul-ez meg cikibb... 2. Megmondod neki, es amig feldolgozza, valoszinuleg kulon lesztek - vagy vegleg otthagy...Képzeld magad a helyébe, ha ő ugyanezt tette volna veled, és elmondja neked, te mellette maradtál volna? Mennyire gondolod komolyan vele? Együtt lehet élni azzal is, akit megcsaltak, meg lehet bocsátani,de tüske örökre ott marad.Semmi nem lesz ugyanolyan.A férfiak nehezebben lépnek túl amúgy is mindenen.29N (csaltak is már meg, de cserébe én is csaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!