Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom szakitott velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakitott velem?

Figyelt kérdés

A barátom ezért szakitott velem?

Együtt élek a barátommal 1 éve!

Én segitek neki amiben csak tudok, miota hozza koltoztem eleg sokat ujittotam a lakasan aminek orult is!

Meg az etelt en veszem,+a rezsi felet fizetem.

Probálok megfelelni neki.

Viszont ami a baj mindig, van egy macskaja bent a lakasba, amivel nincs is baj, csak az hogy allandoan felmegy az asztalra, amikor eszunk akkor is, mikor a parom foz valamit nem szivesen eszem meg,mert a macska a pultra is felmaszik ahol a hust vagja, az etelbe mindig talalok macska szort.

Ma az volt a baja, hogy ebedeltunk, es a cica addig az alomba vegezte a nagy dolgot , utana felugrott az asztalra,és az alom potyogott a labairol bele az etelbe! Ott elegem lett,mondtam neki,hogy ne engedje a macskat az asztalra, vagy legalabb is mikor nagy wc-zik.

Kicsig gusztustalannak tartom!

Azt mondta koltozzek el tole,ha nem tetszik es itt a vege!

Mindom oke :D

Eljottem baratnomhoz

2018. aug. 10. 20:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Nem baj az erősödik az immunrendszer, ha minden szart megesztek :D
2018. aug. 10. 20:17
 2/19 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem tetszik, hogy a macska beletojik a kajádba, akkor keres olyan embert, akinél nem így működnek a dolgok.
2018. aug. 10. 20:26
 3/19 anonim ***** válasza:
56%

Szerencse, hogy most nem ettem, mert az étel kifordult volna a számból.

Tudod ki tűrne meg egy macskát az asztalon? hogy csak nyekkenne, úgy vágnám ki.

Fúj..

2018. aug. 10. 20:26
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

*Meg az etelt en veszem,+a rezsi felet fizetem.

Ő mit teszbele a közösbe? magát?:DD

Ennyire ne legyél gyenge. Fizeted az egész kajáj egy hónapban, meg még a rezsi felét is, fel is újítod a kéglijét, jobb vagy mint egy ingyen bank.. jobban kamatozik a pénze.

Döbbenet.

*Azt mondta koltozzek el tole,ha nem tetszik es itt a vege!

Mnd meg neki, hogy a felújítást lehet fizetni a mai napi árfolyam alapján, meg a szakikk munkadíja alapján, és már ott sem vagy.

2018. aug. 10. 20:29
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
4+ A többit meg tudd be tanulópénznek.
2018. aug. 10. 20:30
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Jezusom. A macska az asztalon? Meg ahhhh....🤢🤮 ezert nem jovok osszevallatos lanyokkal pl.

Esznek, jonna kutya, macska szetnyalja a csaj kezet az meg utana simogat vele megem. Ugy hogy megmosna elotte. Meg a szajat is sza**a nyalja a lanynak a kutya, aztan jon nyelveznin

Hat......szerintem legkozelebb valasz mas pasit, akinek a kutya kint a szabadba, a macska is kint a szabadba a felfogasa.

2018. aug. 10. 20:45
 7/19 anonim ***** válasza:
24%
1 es vàlaszolò de jòt nevettem az irásodon 😂😂
2018. aug. 10. 20:56
 8/19 anonim ***** válasza:
81%
Hát,ha erre neki ez a reakciója és ilyen könnyen dobálódzik a szakítással..akkor talan nem akkora kár érte...
2018. aug. 10. 21:03
 9/19 anonim ***** válasza:
73%

Én nem is tudnék ilyen emberrel (állattal) együtt élni. Ha már valaki mindenképp akar a lakásba valamit, akkor nevelje már meg. Vagy a macskát tudom nemigazán lehet, akkor zárja be vagy a konyhát vagy a macskát amég főztök, esztek.

De tényleg ő mit ad bele? Csak a fél rezsit??

2018. aug. 10. 21:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A barátod a macskaszőrön kívül túl sokat nem tesz a közösbe....

Ex anyósomnál is mindig találtam a kajában szőrt.Egyszerűen nem ettem meg a kaját, ha megláttam.

A barátodért nem kár, azért viszont igen, hogy hagytad magad kihasználni.Tanulság leszűrheted

2018. aug. 10. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!