Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom mindig korán elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindig korán elmegy aludni és unatkozom esténként. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyre korábban fekszik és engem ez már kezd zavarni, hogy sose tudunk egy jót beszélgetni este. Én tipikus éjjeli bagoly vagyok, az este a kedvenc napszakom. Tudom, nem haragudhatok rá, mert korán kel, dolgozik, de így kimarad az este legjobb része... Ráadásul el se köszön egyszercsak eltűnik ilyen kilenckor -.-
2018. aug. 2. 22:11
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
A legtöbb hozzászóló egy dekát se gondolkozik. Már bocsánat, de normális ember nehogy már elmenjen bakker 8 órakor aludni, hacsak nem postás vagy pék és hajnal kettőre megy dolgozni, mert megmarom magam. Normális családban még akkor mennek a gyerekek fürdeni, akkor vacsorázik a család vagy még fő a kaja, megy esti mese, tévémaci, nem dedósok vagyunk akinek csörög a pizsama, vagy 70 éves taták az Isten szerelmére, hanem emberek akiknek nem ártana otthon foglalkozni egymással, kommunikálni, összebújni, nézni egy jó filmet, sétálni, bárakármi, kvázi a kapcsolatukat is ápolni. Na ezért mennek szépen tönkre előbb utóbb kapcsolatok. Nagyon jó és tartalmas kapcsolat lehet az olyan, mikor gyakorlatilag csak egy társbérlőd van, akivel egész héten nem tudsz egy értelmes gondolatot váltani, nem tudtok dolgokat megbeszélni, ügyeket intézni, meg egymással se foglalkoztok, és már nem azért a 10 fillérér, de a szexel mi lesz? Gyereket is a szomszéd csinál majd? Mi lesz az ilyen emberrel később ha lesz gyereke, ha már most ilyen? A legtöbb ember eleve mire végez a napi dolgaival, meg az otthoni dolgaival, ott van este 7 vagy 8 óra. Akkor talán van ideje az embernek a másikra. Azért ez nem egy normális állapot, főleg nem egy fiatal párnál. Ez így biztos hogy hosszú távon nem fog sok jóra vezetni. Gyakorlatilag akkor egyedül is élhetne az ember. Kíváncsi lennék hogy még együtt vagytok-e.
2020. jan. 29. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!