Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en gondolok ilyen dolgokra esténként?
Figyelt kérdés
Hogy de jó lenne valakit megolelni, hozzabujni valakihez. Filmet nézni este és beszélgetni..... bunyozni valakivel... lustulni...
Minden este erre gondolok, szinglik vagyok :::D
2016. júl. 2. 23:07
1/14 anonim válasza:
Ez valami homoerotikus fantázia?
3/14 anonim válasza:
fiúhoz vagy lányhoz bújnál?. és kivel bunyóznál?
4/14 anonim válasza:
bunyózáson kívül nálam is hasonló, de nem minden este...
amióta szingli vagyok, azóta gyakrabban...
23F
5/14 anonim válasza:
Nem én is (a bunyózáson kívül) vagy leginkább az egymáshoz bújás egy lánnyal arra szoktam gondolni.
20/F
6/14 Kenzo Tenma válasza:
Hát az sem rossz. Mondjuk én a következő lábedzést várom mindig.
7/14 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy a francba, megint gyorsan el fog telni az éjszaka, és mindjárt itt a reggel.
9/14 anonim válasza:
Megölelem, hozzábújok a párnámhoz. Filmet nézni egyedül is tudok, ahogyan beszélgetni is (legalább én mindig egyetértek magammal). Bunyózni meg... ütöm a falat, nem üt vissza, de legalább fáj.
10/14 anonim válasza:
én is :D már nagyon vágyom egy fiúra :) lehet jelentkezni :D 23/L bocsi az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!