Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mindig korán elmegy aludni és unatkozom esténként. Mit csináljak?
Miért nem kerestek olyan időpontot ami mindkettőtöknek megfelelő a beszélgetésre?
Mert mint látszik neki az este nem megfelelő, mivel koránn kell kelnie... Miért akarod ráerőltetni hogy tovább fent legyen?
Nálunk is ez van, barátnőm 10 körül már alszik - én meg 2-3-ig is fenn vagyok.
Filmezek, pénzügyi dolgokat, könyveket olvasok, tanulok, fejlesztem magam D3 vizsgára, ilyesmik.
Hiába kell 7:45-kor kelni, és hiába megyek el 11-kor, hogy "alszom", egy fenét 2-ig forgolódok csak.
Mennyit dolgozik? A leírásod alapján úgy tűnik, hogy legalább 12 órát, vagy kamuzik.
Kelj vele reggel te is, kávézzatok vagy reggelizzetek együtt. Ha hazaért este, csináljatok valami tartalmas programot nem túl későn. Menjetek sétálni, főzzetek, vagy olyasmit ami közben lehet beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!