Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátom mindig korán elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindig korán elmegy aludni és unatkozom esténként. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egyre korábban fekszik és engem ez már kezd zavarni, hogy sose tudunk egy jót beszélgetni este. Én tipikus éjjeli bagoly vagyok, az este a kedvenc napszakom. Tudom, nem haragudhatok rá, mert korán kel, dolgozik, de így kimarad az este legjobb része... Ráadásul el se köszön egyszercsak eltűnik ilyen kilenckor -.-
2018. aug. 2. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
En total megertelek,en is imadok este beszelgetni a sötétben,osszebujva stb. Biztos hogy lesz ra alkalmatok meg,vagy beszélj vele,hogy ezt te hianyolod stb.
2018. aug. 2. 22:30
 12/21 A kérdező kommentje:
próbálok majd beszélni vele, hogy legalább egy kicsit később feküdjön, mert ez így nagyon rossz. mással meg úgy nincs kedvem beszélgetni nem az igazi.
2018. aug. 2. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Kifogás arra van ido amire akarunk..
2018. aug. 2. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

Miért nem kerestek olyan időpontot ami mindkettőtöknek megfelelő a beszélgetésre?

Mert mint látszik neki az este nem megfelelő, mivel koránn kell kelnie... Miért akarod ráerőltetni hogy tovább fent legyen?

2018. aug. 3. 00:38
 15/21 anonim ***** válasza:
6%
Én sem feküdnék később a kedvedért, ha korán kell kelnem. Te hánykor kelsz? Légy már rá tekintettel. Olvasgass, netezz, nézz valamit.
2018. aug. 3. 13:27
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Mégis mikor kel, hogy 9-kor lefekszik? Azt sem értem, hogy miért köszönés nélkül megy el aludni, ez nagyon furcsa...nekem valami sántít ebben a kapcsolatban. Egyébként jól megvagytok?
2018. aug. 3. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Nálunk is ez van, barátnőm 10 körül már alszik - én meg 2-3-ig is fenn vagyok.

Filmezek, pénzügyi dolgokat, könyveket olvasok, tanulok, fejlesztem magam D3 vizsgára, ilyesmik.

Hiába kell 7:45-kor kelni, és hiába megyek el 11-kor, hogy "alszom", egy fenét 2-ig forgolódok csak.

2018. aug. 3. 15:42
 18/21 anonim válasza:
0%
Menj át kufircolni a szomszéddal.
2018. aug. 4. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Mennyit dolgozik? A leírásod alapján úgy tűnik, hogy legalább 12 órát, vagy kamuzik.

Kelj vele reggel te is, kávézzatok vagy reggelizzetek együtt. Ha hazaért este, csináljatok valami tartalmas programot nem túl későn. Menjetek sétálni, főzzetek, vagy olyasmit ami közben lehet beszélni.

2018. aug. 5. 07:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Aki nem akar velem minoségi idot tölteni,annak ott az ajto, ennyi,hézagtöltőknél belefér h csak akkor kell a pasikának mikor kedve szottyan,na az meg a proli szint..
2018. aug. 6. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!