Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti otthon miben szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti otthon miben szoktatok lenni? Szerintetek igaza van a páromnak?

Figyelt kérdés

A vizsgáim után még nyelvtanfolyamra jártam és nemrég végeztem azzal is, így most az időm nagy részében otthon vagyok. Eddig mindig szépen felöltöztem, megcsináltam a hajamat és egy finom sminket is feltettem (ha megyek valahová, akkor ezt most is ugyanúgy megteszem), viszont itthonra ezt teljesen feleslegesnek érzem és jól is esik, hogy végre normálisan ki tudom pihenni magamat és ezzel sem kell foglalkozni. Most is ugyanúgy tisztálkodom, ápolt vagyok és nem vagyok se koszos, se büdös stb. Annyi, hogy melegítőnadrág/leggings és póló van rajtam, mert szerintem itthonra ez is tökéletes (egyik ruhám sem koszos, nem tépett, nem szakadt, nem ötször akkora és nincsen kinyúlva sem). Illetve nem sminkelem ki magamat, mert szintén feleslegesnek tartom, max. arra lenne jó, hogy nyomot hagyna minden párnán, amire lehajtom a fejemet. A hajamat is csak szimplán össze szoktam fogni (főleg, hogy még meleg is van). Én ebben nem látok semmi problémát, de a párom megjegyezte, hogy milyen igénytelen vagyok, nem igaz, hogy nem tudom normálisan összeszedni magamat és, hogy mások biztosan nem így néznek ki otthon.... Nekem ez nagyon rosszul esett és ezt meg is mondtam neki. Ugyanúgy elmagyaráztam neki, hogy miről mit gondolok és hozzátettem, hogy amúgy eddig ő is melegítőben és pólóban mászkált és most is így lenne, ha nem járna dolgozni. Erre megsértődött és duzzogva elvonult.

Szerintetek?

2018. aug. 1. 19:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nincs légkonditok s a forró házban műszálas ingben, szőrös farmerban van estig mert az az "elvárhatóan igényes".

Mindenkinek van otthoni kényelmes ruhája amiben tud főzni, takarítani, pihenni. Attól még hogy otthoni nem kell arra gondolni, hogy az a keddi törlőrongy.

2018. aug. 2. 20:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Nyáron vagy bugyiban és melltartóban nyomulok itthon, vagy rövidnadrágban és ujjatlan felsőben, smink nélkül. Tök normálisan.

Télen hosszú szabadidő.

A pároddal van a baj, megnyugtatlak.

2018. aug. 12. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!