Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a teendő? Tanács, vélemény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő? Tanács, vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is,nem szeretnék vitát,és negatív megjegyzéseket! Köszönöm!

A történet röviden:

Van a párom,8,5éve vagyunk együtt,van 3 gyermekünk,tetvezettek voltak.

Saját ház,autó,neki jól fizetős munkahely,én itthon,a kicsi nemsoká tölti a 3at. Szeretnék szeptembertől menni dolgozni,de akkora valhét csapott ki ezen,hogy maradjak csak itthon...a nagy sulit kezd,a másik kettő ovit,kell a pénz,és azt sem akarom,hogy ő tartsa el a családot.

Tavaly 7 hónapig külön voltunk. Mindent megigért változás terén,ami ez év elején jól ment. Minden ok volt. Viszont ahogy látta,hogy már ugymond visszaszerzett,kezdett romlani a hozzáállása dolgokhoz,ami persze az én kedvem is elvette.

Főtt étel az asztalon mire hazaér,tiszta ruha,rend,én csinálom az udvaron a teendők nagy részét mert délig alszik hétvégén. Persze aludjon,de akkor ne mondja azt hogy a fél napja elment,már nem tud semmit csinálni.

Ruhái sokszor szanaszét,gyerekekkel borzasztó türelmetlen lett,kiabál velük abban a napi 2-3 órában amit velük tölthet.

Napi szinten kapom a megjegyzést,hogy biztos pasizok,meg tuti hogy van valakim,hiába mutatom a telefont,hogy nézze meg,hogy csak barátnőkkel és a családdal beszélek,meg se nézi,csak hajtja tovább a szövegét.

Az sem tetszik neki,hogy minden nap fürdök!!!!! Mondtam neki,hogy menjen fürdeni,mert ugye alap dolog volna.erre a válasza: nem izzadt le...és csodálkozik hogy nincs már kedvem vele este se "összebujni"

Ezen kivül kap havonta 250-300 ezret,amiből nekem idead durván 100-at,és abból rendezzem a számlákat,a gyerekeket és még minden mást. Néha vásárol apróbb dolgokat azért ö is a konyhára. Nem nagy dolgok,napi tej,kenyér kakaó.

Mindenről elvárja,hogy beszámoljak,mikor hova kivel megyek.

Hiába kértem szépen,csúnyán,hogy ne gyanusitson,és értsen meg,annyi a válasz,hogy én vagyok a hibás mert én változtam meg.

Fáradt vagyok agyilag is,fizikailag is. Sokszor kérdi,hogy mibe fáradok el???

Neki álom munkája van, ő ennek tanult,ezt is szerette volna csinálni...ha tehetné,a 4 fal közé zárna. Volt hogy a boltba is bejött utánam 5 perc után,hogy mit csinálok,menjek már.

Tanácsokat,véleményeket várok,esetleg tapasztalatot,aki volt hasonló helyzetben! Köszönöm.

2018. júl. 26. 11:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ne azt magyarázd mi lenne ha nem volna hova menned. De van! Már korábban irtad mikor valaki kérdezte.

Nemcsak a családhoz való hozzáállása gáz, hanem rengeteg minden, és biztos, hogy mar a gyerekek előtt is volt ennek jele. De mindegy, a gyerekek már vannak, mostmár csak azért kell tenni, hogy ne ebben a közegben nőjjenek fel.

2018. júl. 28. 09:26
 22/25 A kérdező kommentje:

Külső szemmel persze,hogy jönnek az oltások,amiket valamelyest meg is értek,hisz azt írjátok,amit ti tennétek,viszont aki konkrétan benne van, ő azért kicsit átgondolja a dolgokat.

Hidd el,nem volt semmi arra utaló jele,hogy ő ilyen lenne! Én azt gondolom,hogy ő nem ilyennek képzelte el a gyereknevelést,viszont nem tud vagy nem akar ehhez alkalmazkodni. Utoljára mindenképp beszélek vele,hogy vagy összeszedi magát,vagy nincs család.

2018. júl. 28. 15:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Gyereket pedig egyértelműen nem vállalnék olyan emberrel,akiről tudnám,hogy nem való neki család! De ahogy irtad is,ők már vannak. Tehát nekik a legjobbakat!
2018. júl. 28. 15:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Nekik a legjobb, ha lelépsz. Akkor szeptembertől. De addig is tartsd minél távolabb a gyerekeket tőle.
2018. júl. 29. 13:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Dolgozik,6kor ment,6 kor jön. Csinált magának egy csomó kinti munkát,nem lesz sokat a gyerekek körül.
2018. júl. 30. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!