Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő? Tanács, vélemény?
Sziasztok! Először is,nem szeretnék vitát,és negatív megjegyzéseket! Köszönöm!
A történet röviden:
Van a párom,8,5éve vagyunk együtt,van 3 gyermekünk,tetvezettek voltak.
Saját ház,autó,neki jól fizetős munkahely,én itthon,a kicsi nemsoká tölti a 3at. Szeretnék szeptembertől menni dolgozni,de akkora valhét csapott ki ezen,hogy maradjak csak itthon...a nagy sulit kezd,a másik kettő ovit,kell a pénz,és azt sem akarom,hogy ő tartsa el a családot.
Tavaly 7 hónapig külön voltunk. Mindent megigért változás terén,ami ez év elején jól ment. Minden ok volt. Viszont ahogy látta,hogy már ugymond visszaszerzett,kezdett romlani a hozzáállása dolgokhoz,ami persze az én kedvem is elvette.
Főtt étel az asztalon mire hazaér,tiszta ruha,rend,én csinálom az udvaron a teendők nagy részét mert délig alszik hétvégén. Persze aludjon,de akkor ne mondja azt hogy a fél napja elment,már nem tud semmit csinálni.
Ruhái sokszor szanaszét,gyerekekkel borzasztó türelmetlen lett,kiabál velük abban a napi 2-3 órában amit velük tölthet.
Napi szinten kapom a megjegyzést,hogy biztos pasizok,meg tuti hogy van valakim,hiába mutatom a telefont,hogy nézze meg,hogy csak barátnőkkel és a családdal beszélek,meg se nézi,csak hajtja tovább a szövegét.
Az sem tetszik neki,hogy minden nap fürdök!!!!! Mondtam neki,hogy menjen fürdeni,mert ugye alap dolog volna.erre a válasza: nem izzadt le...és csodálkozik hogy nincs már kedvem vele este se "összebujni"
Ezen kivül kap havonta 250-300 ezret,amiből nekem idead durván 100-at,és abból rendezzem a számlákat,a gyerekeket és még minden mást. Néha vásárol apróbb dolgokat azért ö is a konyhára. Nem nagy dolgok,napi tej,kenyér kakaó.
Mindenről elvárja,hogy beszámoljak,mikor hova kivel megyek.
Hiába kértem szépen,csúnyán,hogy ne gyanusitson,és értsen meg,annyi a válasz,hogy én vagyok a hibás mert én változtam meg.
Fáradt vagyok agyilag is,fizikailag is. Sokszor kérdi,hogy mibe fáradok el???
Neki álom munkája van, ő ennek tanult,ezt is szerette volna csinálni...ha tehetné,a 4 fal közé zárna. Volt hogy a boltba is bejött utánam 5 perc után,hogy mit csinálok,menjek már.
Tanácsokat,véleményeket várok,esetleg tapasztalatot,aki volt hasonló helyzetben! Köszönöm.
Ne azt magyarázd mi lenne ha nem volna hova menned. De van! Már korábban irtad mikor valaki kérdezte.
Nemcsak a családhoz való hozzáállása gáz, hanem rengeteg minden, és biztos, hogy mar a gyerekek előtt is volt ennek jele. De mindegy, a gyerekek már vannak, mostmár csak azért kell tenni, hogy ne ebben a közegben nőjjenek fel.
Külső szemmel persze,hogy jönnek az oltások,amiket valamelyest meg is értek,hisz azt írjátok,amit ti tennétek,viszont aki konkrétan benne van, ő azért kicsit átgondolja a dolgokat.
Hidd el,nem volt semmi arra utaló jele,hogy ő ilyen lenne! Én azt gondolom,hogy ő nem ilyennek képzelte el a gyereknevelést,viszont nem tud vagy nem akar ehhez alkalmazkodni. Utoljára mindenképp beszélek vele,hogy vagy összeszedi magát,vagy nincs család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!