Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő költségmegosztások nálatok hogy néznek ki?
Még nem volt kapcsolatom előre is elnézést a "buta" kérdésért.
-benzin (ha kimozdultok valahova)
-fürdőzni mentek (vagy valami hasonló összegű)
-óvszer
-kaja vásárlás
Egyetemista vagyok, ő dolgozik, távkapcsolat.
További ötleteket meghallgatok.
Mi együtt élünk, közös kasszán vagyunk, közös programok abból mennek, védekezésre nem költünk, megszakítással csináljuk.
Mikor még csak együtt jártunk, akkor:
kaját felesben vettük
közös programot felváltva fizettük
védekezésre a gyógyszert amit használtam felváltva vásároltuk, egyszer én, egyszer ő
tömegközeledés mindkettőnknek megfelelt akkor és most is
neki akkoriban járt ingyen béret amíg diák volt, most a munkája miatt van munkáltató általi BP bérlete, illetve 10.000 ft utazástámogatása, szóval csak + 2000-ret kell rá havonta költeni. Bejár BP-re dolgozni.
Nekem diákként volt bérletem. Azóta már itt dolgozom helyben a városban ahol élünk, pár perc sétára. Így nekem az utazás is pénzbe kerül ha megyünk valahová. Az is a közös kasszából megy, ahogy maguk a közös programok is. 32/N
Mi hazasok vagyunk es a fizetesunket is egy szamlara kapjuk tehat nincs az hogy en ezt fizetem o meg amazt.
Igaz hogy en tobbet keresek kicsivel, pluszba meg masodallasom is van.
Amugy tankolni en szoktam, furdozni nem megyunk, ovszert nem veszuk hanem tabi van amit itt a biztosito fizet.
Kajat mostanaban maszek penzbol veszem mert az kp es akkor a bankban annyival tobb penz marad bent.
Mi minden költséget közösen viselünk. Mivel már együtt élünk és a lakásunk is közös, a kasszánk ugyan nem az, de nem számít ki mit vett.
Benzinért nem fizetünk, mert nincs autónk. Cégessel járunk mindketten, amit magán használhatunk is.
A többi költséget (program, kaja, egyebek) közösen álljuk, vagyis nagyjából arányosan hol én fizetek, hol ő, de nem számoljuk pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!