Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A következő költségmegosztások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A következő költségmegosztások nálatok hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Még nem volt kapcsolatom előre is elnézést a "buta" kérdésért.

-benzin (ha kimozdultok valahova)

-fürdőzni mentek (vagy valami hasonló összegű)

-óvszer

-kaja vásárlás

Egyetemista vagyok, ő dolgozik, távkapcsolat.

További ötleteket meghallgatok.

2018. júl. 19. 15:20
1 2
 1/17 peca1000 ***** válasza:
0%

Mindet felesbe.

Dolgozz suli mellett, és ti is felesbe fizessetek.

2018. júl. 19. 15:28
 2/17 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Nálunk anno egy olyan rendszert találtunk ki, h mindig aki városában töltöttük a hvégét, az vásárolta a hvégi élelmiszert, mert a másik többezerért vonatozott.
2018. júl. 19. 15:29
 3/17 anonim ***** válasza:
52%

Üzemanyag- akié az autó

Fürdő- mindeki a sajátját

Óvszer- egyszer te, egyszer a másik

Kaja- felesbe.

2018. júl. 19. 15:31
 4/17 anonim ***** válasza:
65%

Minden amit kerestek, leteszitek. Ha együtt élsz valakivel akkor közös az öröm, közös a baj.

Egyetemistaként, úgy hogy összeköltözöl valakivel illendő keresni valami munkát is.

2018. júl. 19. 15:31
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Mi felesbe oldunk meg mindent. Kaja, benzin, belépők. Egyedül a gumit nem. Azt ő veszi.
2018. júl. 19. 15:40
 6/17 anonim ***** válasza:
58%

Benzin: ha ő jön hozzám, akkor ő fizeti, èn se kérem el a buszjegy felét. De ha az ő kocsijával megyünk 100 km-t, akkor pl. én veszem a múzeum belépőt, vagy fizetek egy kávét sütivel.

Kaja: étteremben mindenki fizeti a saját részét. Ritka, hogy hasonló összegben rendeljünk, eltérnek a szokásaink ilyen téren. Ha főzünk, akkor egyszer ő vásárol be, egyszer én. Így kb. azonos kiadás.

Strand, programok: mindenki fizeti a saját részét. Vagy ha meghív pl. moziba, akkor én veszek kukoricát és kólát, strandon meghívom egy làngosra, stb.

Nagyjából azonos összegben szoktunk költeni a randikon.

Nem csinálunk belőle hiúsági kérdést, ha egyikünk le van égve, egyenesen megmondjuk, hogy most csak egy kirándulás és piknik vagy szalonnasütés fér bele a keretbe, vagy otthon társasozunk (haverokkal). Sose volt sértődés ebből.

2018. júl. 19. 16:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Óvszer, az kimaradt: mindketten szoktunk venni, úgyis elfogy. Kb. mindig veszünk akkor is, ha együtt vásárolunk be a főzéshez.
2018. júl. 19. 16:04
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

- benzin: párom fizeti, nem engedi, hogy beleadjak, azt mondja, nem taxisofőr, hanem a párom... :D csak akkor osztozunk ezen, ha ilyen 1000 km-es útra megyünk.

- fürdőzés, bármi egyéb program: felesben

- óvszer helyett én fogamzásgátlót szedek, magamnak fizetem

- kaja: felesben

2018. júl. 19. 16:10
 9/17 anonim ***** válasza:

Benzint a cég állja (céges autó).

Hol én, hol ő. Általában feles.

Én szoktam venni.

Tök változó, akinek épp eszébe jut.

27N

2018. júl. 19. 16:41
 10/17 anonim ***** válasza:
58%

Benzin: általában a baratom fizeti, az övé az autó es nekem nincs jogsim. De mivel gyakran miattam megyunk valahova, amikor éppen van pénzem akkor fizetem vagy adok bele. Vagy ha hosszabb útra megyünk,felezünk.

Fürdőzés vagy egyeb: mindenki magának, vagy ha csak egyikünknek van kedve menni akkor azzal győzi meg a másikat hogy meghívja. :D

Óvszer: közösen

Kaja vásárlás: amelyikunknek van penze (eleg sok megy mostanában az autora, abban osztozunk), vagy felesben

22/L 23/F

2018. júl. 19. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!