Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szívat ez a pasi? Egy ismerősömről van szó, évek óta kerülget, és nem értem, miért nem a lép következő szintre a dolog vele? Többi lent.
Jó játék vagy neki, elszórakozik veled, mint macska az egérrel. :D
Pont most írtam, hogy a nők azt hiszik, hogy ilyet csak ők tudnak csinálni. Aztán csodálkoznak, amikor kiderül, hogy ők is kerülhetnek az egér szerepébe.
Ne légy soha második, ne legyen neked való az a szerep:)
Most gondold el, egy bajnokságon is a legrosszabb hely a második:)
Hagyd a francba, csak játszik veled. Húzza előtted a mézes madzagot, bekajáltat a dumájával te meg be is kajálod. Ne foglalkozz vele, nem ő lesz életed szerelme. Nem, nem fog megváltozni miattad. Játszmázós kis féreg, ha igazi férdi lenne, elment volna arra a randira vavy legalabb szólt volna, hogy mégse érdekled annyira. Azt nem értem, ennyi idő után miért is foglalkozol egy ilyen suttyóval? Nem egyértelműek a jelek??
Vagy nincs ló, jó szamár alapon beérnéd egy ilyennel? Legyen már tartásod. Ignoráld, ne foglalkozz vele, az ilyen essen csak nyugodtan a két szék közzé. Valószínűleg melletted mást is dugogatna ;)
Jó szórakozást.
24F
Nem megy el a randira, nem is kommentálja hogy elnézését ez meg ez...
Szerinted mennyire néz emberszámba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!