Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A vágy tényleg elmúlik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vágy tényleg elmúlik az együttéléssel?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a párommal, egy éve együtt is élünk. Nagyon szeretem a közös életünket. Nem igazán veszekszünk, viszont őt rengeteg stressz érte mostanában úgy érzem ez a kapcsolatunkra is rányomta a bélyegét. Sokszor nincs kedve semmihez, pláne nem szeretgetni vagy szexelni. Van tanácsotok hogyan lehet sikeresen együtt élni? Hogyan kellene feldobnom kicsit a hétköznapokat? Tudom, hogy vannak jobb és rosszabb időszakok ès szeretném megoldani ezt a helyzetet.

Elôre is köszönöm! 26L

2018. júl. 17. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Egyeltalan nem kéne, hogy így legyen.
2018. júl. 17. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
A párkapcsolat, főleg ha együtt is éltek, olyan mint a bicikli, ha nem tekerik eldől. És ez mind a két félre igaz egyszerre. Ha csak az egyik tekeri, már az sem elég a hosszú túléléshez... Ezt tudatosítsd a párodban.
2018. júl. 17. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Nem múlt el, sőt!

De nálunk valahogy minden olyan egyszerű volt.....

2018. júl. 17. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne elmúlnia.

Ha jó a kapcsolat akkor az aktív életteli félnek kell unszolnia a másikat, nem hagyni punnyadni , meg elviselni, hogy jólvan ha rossz akkor rossz kedved van...kicsit erőszakosabbnak kell lenni a másikkal.

Nem az a megoldás, hogy együtt leülni és pityeregni a másikkal, és sajnálni.

Adni kell neki egy kis időt , de közben unszolni, határozottnak lenni vele szemben.

Ha hónapok alatt csak az elutasítás ér , hogy őt bizony hagyd ezzel békén és atombombával sem tudod kirobbantani, akkor már elgondolkodhatsz a közös jövőn.....

2018. júl. 17. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az együttélés miatt marad el a “vágy”. Inkább csak elmúlik az az újdonság, hogy friss kapcsolat, stb.

Valakinél ez az évek során nem csökken és ugyanúgy éjjel nappal kufircolnak, eljárnak minden hétvégén valahova, stb. De szerintem több az olyan kapcsolat, ahol ugyanúgy szeretik egymást, mint az elején, csak már a fellàngolás csökken.

Stressz az mindig kellemetlen az életben. A biciklis példa, amit előttem mondtak részben igaz. Két fél kell, hogy működjön, de ha az egyiknek problémája van, akkor a másik segítsen neki. Ha tudsz segíteni, akkor segíts a problémán. Ha nem, akkor járj kedvében egy kicsit, hogy elfelejtse a problémát.. masszázs, vacsi, esetleg egy kicsit kedveskedés az ágyban.. tánc ilyesmi.

Beszèljétek meg. Mindennek ez az alapja egy kapcsolatban.

2018. júl. 17. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelen esetben szerintem nem az együttélés a gond, hanem a stressz. Az nagyon le tudja nullázni a libidót.
2018. júl. 17. 16:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 7 éve élünk együtt (8 éves kapcsolat,6,5 év hàzassàg). Nem múlt el kicsit sem.

Ha nyűgös a pàrod, akkor adj neki egy kis időt aztàn próbàld felvidítani. Beszélgetés, közös program ( ha nincs kedve csavarogni akkor otthon, pl jàtsszatok valamit) Mindenkinek lehet rossz napja, de ha rajtad vezeti le a feszültségét rendszeresen, ne adj isten durvàn, az màr nem egy egészséges kapcsolat. 1 dolgot tarts észben. Egy kapcsolathoz és annak megjavítàsàhoz 2 ember kell. Ezzel arra célzok, hogy ha a pasid nem akarja, akkor csak felesleges köröket futsz. Remélem minden rendben lesz:)

2018. júl. 17. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A vagy: nekem alap a napi szex egyuttelensel,akkor is,ha meghalt aznap egy csaladtagom vagy hanytam elotte vagy rosszul vagyok vagy menstruacios gotrcseim vannak.

Keress te is szeretot,h teljes legyen az eleted.

N/34

2018. júl. 17. 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem:)
2018. júl. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!