Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar a felesegem mindenaron Magyarorszagra koltozni?
Szerencsere nem minden napos tema, nem nyaggat ezzel de gyakran szobakerul.
Amerikaban lakunk mert o amerikai es mikor megismerkedtunk akkor neki nem volt semmi penze hogy koltozzon, a szuleim se tudtak volna minket tamogatni es en egyedul magamat se tudtam volna ellatni a fizetesembol.
Az o szulei megengedtek hogy naluk legyunk ameddig egy kis penzt sporolunk es szerencsere mindkettonknek van munkaja. Nem elunk nagylabon, eleg szegenyek vagyunk igy is de legalabb mindent ki tudunk fizetni.
Ha szobahozok valamit hogy kellene vennem vmit ami kicsit dragabb akkor rogton azt mondja hogy hat en akartam idekoltozni, ez van, nem vesszuk meg mert draga. En azt se bantam volna ha o koltozik Magyarorszagra de a szulei nem tamogattak ot anyagilag, neki meg repjegyre se volt penze. Neki az az alma hogy europaban eljen es utazgasson de semmi nyelvet nem beszel (csak angol) es nekem nem volt annyi penzem hogy pl angliaban lakast bereljek.
Ha valamin osszekapunk akkor azzal jon hogy o europaban akar dolgozni de a diplomajaval itt se talal munkat.
Szulei se ertik hogy minek emlegeti ezt. Tudja hogy ott se konnyu az elet es hiaba van kozel egy rakas orszag, ha nincs penz akkor nem lehet utazgatni, nyaralgatni.
Ezen kivul nagyon jo a kapcsolatunk, csak az szomorit el hogy kulfoldre vagyakozik mikozben most kezd egyenesbe jonni az eletunk anyagilag is. Van autonk, munkank, tudtunk berelni lakast.
Multiknál jó fizuval lehet állást találni Budapesten, ha annyira akartok.
De ezt tényleg vele kéne megbeszélned, nem pedig velünk.
Biztosan azt hiheti, hogy itt jobb lenne az életetek, mivel ez egy olcsobb orszag
Azt gondolja hogy tobbet tudnank utazni mert olcso a repjegy es sok szamara erdekes orszag kozel van.
Mondtam neki hogy keveset kerestem es abbol nem telik utazasra.
Kdd el dolgozni.
Egyébként cserélgetünk, Svájcban élek, meseszép, rusztikus ország, az emberek kedvesek, pénz is van, mi pl egész jól élünk, bár nem vagyunk gazdagok de nem nélkülözünk. Én azonban szeretnék kimenni Amcsiba, egyrészt mert viharvadász vagyok és a Tornado Alley bakancslistán van, valamint maga az amerikai feeling is vonz nagyon, rengeteget gondolok rá tervezgetem a kiutazást, de addig is gta-zok, nem is csinálom a missziókat csak gurulok egy autóval és hallgatom a zenét, vagy hegyet mászok és élvezem a kilátást, stb. Ha tényleg olyan az USA ahogy lefestik, akkor ott a helyem, az igazi otthonom, minden sejtem el érzem....
Az a helyzet hogy itt is valogat a munkak kozt.
Ha elkoltoznenk akkor kulfoldikent nem valogathat mert beszukulnek a lehetosegek.
Az anglia magyarok pl mindent szar melot elvegeznek kezdve a szalloda takaritastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!