Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elkéssek a barátnőm miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkéssek a barátnőm miatt?

Figyelt kérdés
A barátnőm képtelen bárhová odaérni időben, teljesen mindegy, hogy hivatalos ügy, rokonok, munka, iskola, szabadidős program, szavazás. Az őrület határán vagyok. Már 1 órával előbbi időpontot mondok de képes 6 (!) órát késni valahonnan
2018. júl. 13. 22:03
1 2
 1/11 próbálokkedveslenni ***** válasza:
100%

Lehet paraszt vagyok, de ilyen emberrel én alapból nem jönnék össze. Valószínűleg a randizós időszak alatt kiderült róla, hogy notórius késő.

Én az "inkább 15 perccel korábban odaérek, minthogy késsek 5 percet" típus vagyok. Így nagyon nem illenénk össze.

2018. júl. 13. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez sz@r ügy! Nálam egyik erény a pontosság. F
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Még nem találkoztam olyan nővel, aki képes lett volna bárhova is időben odaérni. Megszoksz vagy megszöksz. Szólj neki, hogy hívjon föl, ha elindult, és akkor indulj el te is.
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
nem érdekled ennyi
2018. júl. 13. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem tartja tiszteletben a pontosság fogalmát. Előbb utóbb rá fog erre unni.
2018. júl. 13. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos én is általában elkések, teljesen mindegy, hogy hova készülök. Egyszerűen képtlen vagyok pontos lenni, nem is értem azokat, akik sosem késnek. Nyilván akik meg pontosak, azok meg azokat nem értik, akik állandóan elkésnek...

Szóval ezen te változtatni nem tudsz, vagy el fogadod, hogy ő ilyen, vagy keresel valaki mást, akivel nem lesz ilyen gond.

2018. júl. 13. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok a pontosság mintaképe, de mi a lóf. szt csinál 6 órán keresztül?!
2018. júl. 13. 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a késés, amikor valahova 15, max 30 perccel később érsz oda. Ha valaki 6 órával később jön, az nem késik, az számomra azt jelenti nem jött el. Az lesz@r mindent.
2018. júl. 14. 06:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont ugy vagyok mint az elso valaszado, volt olyan h talalkoztam volna elso randin egy csajjal es 20 percet kesett, en 10 perc utan elmentem setalni. Felhivott h hol vagyok menjek oda, mondtam h mivel kesett tovabbaltam de nyugodtan csatlakozhat hozzam megvarom. Eljott, de folyamat azt osztotta h vele egy pasi ilyent nem tehet. Hat en pont leszarom az ilyen noket ;)
2018. júl. 14. 08:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de irritálnak az ilyen késős emberek. Legjobb barátnőm képes bárhonnan bármennyi késni, de mondjuk, higy fejlődőképes. Nem nagyon tűröm a késést. Linkségnek tartom, nem foglalkoznék egy ilyen emberrel. Aki 6 órát képes "késni" valahonnan, azzal szemben én k..rvagyorsan elvesztem az érdeklődésemet.
2018. júl. 14. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!