Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket mennyire zavar, ha egy pasi gyakran szarkasztikus, és imád csipkelődő, gúnyos megjegyzéseket tenni (nem durvákat)?

Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 13:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is elég szarkasztikus humorom van, ezért nem zavarna, sőt. Nyilván ersze akkor, ha nem megy át sértegetésbe.
2018. júl. 12. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha tudja, hol a határ, nem zavar.

Én is csipkelődök, de a bántó támékat messzire elkerülöm, nem személyeskedek.

Egyik ismerősöm viszont "szarkazmus" címén iszonyú bunkó és sértő beszólásokat nyom le. Na, AZT nem viselem el, és neki én is hasonlón paraszt dolgot mondok vissza.

2018. júl. 12. 15:00
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Tudatosan törekszem arra, hogy ne legyenek ilyen emberek a környezetemben. Egy közeli rokonomtól egész gyerekkoromban effajta, nem rám irányuló megjegyzéseket kellett hallgatnom, de akkor is borzalmas és nyomasztó volt, egy életre elegem lett belőle.
2018. júl. 12. 15:10
 14/19 peca1000 ***** válasza:
35%

Én is ilyen pali vagyok, bár nálam jobban ki van hegyezve a szexualitásra, az önfényezésre, és az önkritikára, és a káromkodásra, de sosem sértve meg a másikat

A legtöbb ismerősöm az asszonnyal együtt csípik ezt a stílust :)

Megfelelő időzítés fontos

2018. júl. 12. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Kevés az infó ahhoz képest, hogy a legtöbb válasz számításba veendő legyen. Konkrét példák poénkodásaidra?

Jöhet persze, MÉRTÉKKEL. Előny, ha hasonló energiaszinten pörög a két ember és kölcsönösen "tuningolják" egymást, ez akár egy kiadós szexre is előkészítheti a terepet. Azonban az is fix, hogy én záros határidőn belül megszakítanám a kapcsolatot ha a ffi állandóan csak hülyülne, és nem, vagy csak nagyon minimálisan lehetne vele komolyan létezni. Nekem ez olyan mint aki nem tisztel eléggé, és stresszlevezetőként használ. Az viszont nem erős érv, hogy "nem mindenki érti a poént", mert akkor ha én őrült módján gyakran püfölni akarlak az úgy rendben van mert te nem érted, hogy nekem az átlagnál magasabb a tesztoszteron szintem és szükségem van több dopaminra?!

2018. júl. 12. 18:14
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

A legtöbb ember, aki szarkasztikus, valójában bunkó paraszt, csak ezzel takarózik. :D

Párkapcsolatban nem viselném jól. Baráti körben van ilyen ember, őt nagyon rég ismerem, így tisztában vagyok vele, mikor nem gondol komolyan valamit. Neki el tudok nézni szinte mindent, de nem is szokott az én káromra gúnyolódni.

(Ezen barátot egyébként pl bemutatva páromnak, párom simán közölte, hogy szimplán bunkó, nem szarkasztikus... )

2018. júl. 13. 09:06
 17/19 anonim válasza:
29%

Én is szarkasztikus vagyok, de nem vagyok bunkó. Poénból a barátaimmal szoktam szarkasztikus lenni, de nem sokáig. Általában ők értik a viccet és jót nevetnek rajta. Szerintem ez a fajta csipkelődés nem egyenlő a bunkósággal/nárcisztikával (persze vannak malícikus személyiségek!!!!).

Én kifejezettem szeretem, ha egy fiú szarkasztikus.

2018. júl. 14. 11:26
 18/19 anonim ***** válasza:
A párom pont ilyen. Állandóan piszkálodik velem, de pont ezt imádom benne és természetesen ezt mind vissza is kapja :P
2018. júl. 16. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a fajta humor általában az intelligensebb emberekre jellemző. Imádom a szarkasztikus és fekete humort, meg a csípkelődést. Azok nem szeretik általában, akik kevésbé intelligensek, és nem értik, vagy akiknek nincs önbizalmuk, és mindent személyes támadásnak vesznek. De leginkább a kettő együtt.
2018. dec. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!