Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért zavar másokat, ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar másokat, ha így élünk?

Figyelt kérdés
A barátommal élek 3 éve. Egyetemista lány vagyok, nem dolgozom mellette. Próbáltam ugyan, de nem bírtam egyszerre a kettőt. A barátomnak nem probléma, amíg végzek, addig nem kell beszállnom semmibe, fizeti azt is, amire szükségem van. Cserébe enyém a házi munka jelentős része, és ha tudom, akkor meg is lepem. Nem szoktam híresztelni, de a közeli barátnőim és a barátom családja szinte állandóan megjegyzéseket tesz. Nem örökké tervezzük így, de ha ez egyikünknek se probléma, akkor nem értem miért kell beszólni.
2018. máj. 16. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Teged miert zavar,hogy masokat zavar?
2018. máj. 16. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Nyugi nálunk is ugyanez van, de nekem a párom családja akarta, hogy menjek tanulni. A környezetemben lévők akik tesznek gúnyos megjegyzést. Én erre csak úgy reagálok, hogy gondoljanak amit akarnak, attól még nem lesz úgy. Nem vagyok kitartott p..., és nem is leszek mert ők azt gondolják. Másnak lehet nincs erre lehetősége és ezerrel gürizik, hogy dolgozzon és tanuljon is. Erről meg nem én tehetek.. ne engem hibáztasson ezért.
2018. máj. 16. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
60%

Pár ok, amit gondolhatnak:

- Irigyek, hogy nekik dolgozni kell.

- Belekényelmesedsz a kapcsolatba és később sem akarsz dolgozni.

- Anyagias vagy és a pénzért vagy a pasiddal.

- Nőként, te nem tartanád el fordított helyzetben a pasid.

Amúgy mit tanulsz?

2018. máj. 16. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

56% jókat írt.

Nálunk hasonló a szitu, mert most csak részmunkaidős állásom van. Enyém a házimunka nagyobb része, főzés-sütés.

Mondjuk engem olyan nőismerősök szólnak meg, akik imádnak mártírkodni eleve és folyamatosan felhozzák, hogy munka után este rájuk marad minden házimunka. Szard le.

2018. máj. 16. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem zavar, de en nem vallalnam be ezt, mert hozza fog szokni a masik. Amikor tobbet voltam itthon, mint a baratom, akkor is ugyanannyit hazimunkaztunk mindketten.
2018. máj. 16. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
Lehet, hogy ingyenélőnek tartanak?
2018. máj. 16. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kellene ezen kattognod.Masnem kevesebbet beszelj ismerosoknek rokonoknak a maganeletedröl.Persze sok a negativ tapasztalat e teren is a kapcsolatokban.Ha a te lelkiismereted tiszta,nem hasznalod ki a társad akkor sz..d le mit gondolnak mások.Sokminden lehet a háttérben...irigység,másnak nem sikerült ez a felállás,akkor vki haverjaitol,csaladjatol is allandoan ezt hallja es mar beleivodik,h mindenképp kihasználás lesz ebböl. A mi peldank: Ferjem teljes en részmunkaidöben dolgozom.Házimunka nagy részét én csinálom,ő is beszáll neha illetve kulonféle javítási karbantartási feladatokat férj lát el,mert ahhoz meg ö ért jobban. Pénzt nem szórjuk,megbeszéljük mikre költünk,gyüjtünk stb.Persze külön külön is van,pl szülinap,karácsonyi ajándék...Mi 10éve így élünk és nekünk jó.Részmunka mellett gyerekre is jut idö és azért férjemnek is van szabadideje.Szóval azért azt se mondanám,hogy ö gürizik én meg itthon uncsizok a gyerekkel.Ránk is mondanak ezt azt,de az a vicces,hogy pont olyanok akik évek óta egyedül vannak,akiket mar kizsakmanyoltak,és akik együtt vannak de szigorúan különkasszán és egyik ált.a férj joval tobbet keres és ez zavarja.Egyébként sokszor mondják,hogy a kulönkassza a bevált egyuttélés vagy már házasságba.Viszont ez sem garancia a jolmüködő hosszútávú,akár egy élethosszigtartó kapcsolatra,ugyanígy a közöskasszával is meg lehet járni.Persze tudom előbbivel legalább ha olyan van,megmarad a vagyon.Ha valakik kapcsolata őszinte mindkét fél részéről akkor nem azon ügyeskedik,hogy ártson a másiknak.Ki kell ismerni a társunkat kb nincs más recept az ilyenre.
2018. máj. 16. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Klassz barátnőid vannak... meg a családja is.

Egy PÁRkapcsaolat legyen már két ember dolga.

2018. máj. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!