Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet tenni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy ilyen "tanta" apukával?

Figyelt kérdés

Hát kicsit összetett a probléma..

Az én párom egy nagyon jó apuka, jó dolgozó férj, jó társ, mindenben elégedett vagyok vele.

Kivétel egy dolog.

Fél éve beköltöztünk egy félkész házba. Akkor született a kisebbik gyerekünk. A ház körül rengeteg tennivaló van. Konkrétan az udvarra nem lehet kilépni, akkor a káosz (kellene tereprendezés, kerítés, térkő minden egyéb). Ebben az állapotban gyerekekkel nem lehet kinn lenni. Belül is voltak feladatok, de arra hívtam szakikat, megoldódott nagyrészt. Tehát az duvar van hátra és hát lakásból azért költöztünk házba, hogy élvezzük is.

Na most, ha így haladunk, ebből ha a férjemen múlna nem lenne semmi. Konkrétan reggeltől estig dolgozik (ennyi munkára nincs szükség, de szerintem könnyebb neki így) Hétvégén meg ki se dugja az orrát. Konkrétan a kukát nem húzza ki az utcára.

Itthoni dolgokban mintha nem is gondolkodna. Beszélve itt a bevásárló listán át, a csekkek, gyerekeknek kell valami, szerelés. Semmi.

Ha megkérem, kiválóan felporszívóz, vagy elmosogat.

De magától semmit nem rendez. És nem is érdekli.

Hogyan tudok én két kicsi gyerekkel ennyi mindent rendezni? Konkrétan mintha egyedül élnék az itthoni feladatokban :(

Már sokszor mondtam neki. De nem is szeret erről beszélni, utálja az egészet.

Apró dolgokra meg lehet kérni, ha nem késő este ér haza. De ő magától semmiről nem gondoskodik, nem gondolkozik előre építő jelleggel, hogy most ez kéne, az kéne.

Fél éves nem alvó kisbaba mellett én nagyon fáradt vagyok, sokszor örülök, ha minden napos dolgok megvannak. Éppen elég ez is (és amint látom sok anyuka panaszkodik, hogy nehéz).

Mit lehetne tenni? :(

2018. júl. 6. 14:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
95%

KEdves kérdezö: gondold át a jelenlegi helyzetet és hagyd, hoyg a férjed csinálja a "nöi" munkákat, ha ez neki megfelel, te meg csináld a kertben azt, amire neked kedved van.

Attól nem lesz egyikötök sem értéktelen ember, hogy nem a hagyományos munkamegosztást tartjátok otthon, de adott esetben ez sokat segíthet a jó házassság fenntartásában.

Amihez kell, hívj szakembert, utána, ha már magyjából rendben van a környék, akkor beszéljétek meg, hogy mit szeretnétek (pázsit, konyhakert, virágok, játszóudvar, stb, és utána úgy osszátok be a munkát, hogy egyikötöknek se legyen túl terhes.

Ugyanis nem neked kell egyedül megcsinálni mindent, de nem is feltétlen neked kell fözni és a férjednek a kertben dolgozni, hanem lehet fordítva is, ha mindketten egyetértetek ebben.

2018. júl. 6. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

Ne foglalkozz ezzel a 22 éves kis pcsval, majd ha megszületik a babája és esetleg mégis otthagyja a pasija - aki mellesleg már 4 és fél éve csak használja, de még mindig nem vette el, amin nem is lehet csodálkozni... -, akkor gyökeresen meg fog változni a véleménye és összébb zsugorodni az arca, mellénye - már ha megtörténik majd a megvilágosodás, mert jelenleg szegény nem tudja, hogy miről alkotott ilyen véleményt. De boldogok a tudatlanok!

Neked meg azt ajánlom, hogy hívj szakikat, a férjed meg csak fizessen és hagyd őt pihenni!

Ha meg végképp nem működik ez a kertes ház buli, akkor adjátok el és költözzetek társas házba - olyanok is vannak, ahol akad egy kis saját külső tér, minden lakáshoz, ahová a gyerekek majd kimehetnek játszani, de ha meg nincs, akkor is sokkal kevesebb melóval jár egy lakás, mint egy ház!

Az anyaság pedig igen, nehéz!

És senki sem tudja, hogy mivel jár igazán, amíg maga meg nem tapasztalja....

2018. júl. 6. 16:24
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

Ha egész héten dolgozik elhiszem, hogy nincs kedve kimenni hétvégén. Ha a hobbija lenne más lenne a helyzet, de neki ez kényszer.

Csináltasd meg szakemberrel, és ne nyaggasd. Ha meg megcsinál egy rakott krumplit örülj neki, azt sem neked kell.

2018. júl. 6. 17:12
 24/26 anonim ***** válasza:
44%
hívsz embert, megcsináltátod, ha ennyit melózik, csak futja rá
2018. júl. 7. 16:23
 25/26 anonim ***** válasza:
74%
Kicsit sok az elvárás. Én is szarok a kertre meg mindenre, mert inkább megkeresem rá a pénzt és megcsináltatom olyannal, aki ért hozzá. Amihez értek, ahhoz meg más nem ért.:) Utálom a gányolást, meg a hobbikertészkedést is.:)
2018. júl. 8. 07:03
 26/26 anonim ***** válasza:

Miért baj, ha tálja a kertet és inkább főz helyette?

Ezzel semmi probléma, azzal már inkább, hogy akkor mi a fészkes fenéért kellett nektek kertes házba menni?

Ne, EZT kérdezd meg tőle :)

2018. júl. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!