Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Miért vagytok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért vagytok ilyen makacsok?

Figyelt kérdés
A barátnőméknél felújítás van! Ezért felhoztam neki, hogy jöhet hozzám amég nem végeznek vagy ameddig akar! Na de kitalálta, hogy a nemlétező fizetéséből ő majd beszáll a költségekbe!😊 Azért költözött, hogy tudjon nyugottan tanulni erre kitalálta, hogy keres valami alkalmi munkát! De minek? Hogy győzzem meg, hogy üljön a popóján tanuljon vagy csináljon amit akar, és majd dolgozik ha végzett az iskolával! Nem unalomüzésből akar dolgozni és nem is azért mert ne tudná megvenni amit akar mert inkább nem eszek én, de látom, hogy 5 napja kényelmetlenül érzi magát e miatt! És ha nem lenne ebben a helyzetben nem vállalna el olyan munkákat amiket most nézeget! Mit tegyek, hogy ne érezze kellemetlenül magát?
2018. júl. 5. 09:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Beállítottság kérdése, ő ilyen. Finoman próbáld győzködni, hogy ezt nem kéne, de én amúgy hagynám. Rosszul esik neki, ha ő nem veheti ki a részét a kiadásokból, én mondjuk meg tudom érteni. Addig örülj, amíg így gondolkodik.
2018. júl. 5. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez belülről fakad. A segítséged csak ellenállást fog szülni. Hagyjad, hagy csinálja azt amit akar. Ne próbáld lebeszélni, ahogy rá sem. Ha kérdezi a véleményedet, nyugodtan mondhatod, hogy csinálja azt, amit a szíve diktál, de szerinted így is tökre jól megvagytok a pénze nélkül is. De ha ragaszkodik hozzá, jobban érezné tőle magát akkor csinálja, téged nem zavar.

Illetve, érdemes beszélgetni erről vele, ha már tényleg látványos a nyűglődése. Miért, hogyan lenne jobb, miért lenne úgy jobb, meg amúgy is. Lehet teljesen más áll a háttérben, amire nem is gondolnál.

2018. júl. 5. 10:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem azt mondanám, hogy nyűglődik csak kellemetlenül érzi magát! Vagyis nem mer vásárolni, pedig szeret és nem értem, hogy eddig elfogadta, hogy vásárolhat az enyémből szinte minden másnap nálam volt volt, hogy egy hétig haza se ment addig nem volt baj! De ha azt szeretné akkor inkább segítek neki megtalálni a legjobbat!
2018. júl. 5. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ő ilyen, hagyd, és szerintem nem teszi rosszul, max. segíts neki olyan munkát találni, amit tanulás mellett is nyugodtan csinálhat.

Utáltam, amikor a szüleim le akartak beszélni a suli melletti munkáról, én szerettem csinálni, ráadásul az már az én pénzem volt, nem kikunyerált zsebpénz. Utálok tartozni, utálnék eltartott lenni. Talán a barátnőd is hasonló. Ne gátold, mert annak nem lesz jó vége.

2018. júl. 5. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak! Miért nem vagytok képesek a személyes problémáitokat kevésbé általánosító és provokáló módon megfogalmazni?
2018. júl. 5. 10:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nem provokáltam senkit, és mi az általánosítás?

Itt eggy személyről volt szó a barátnőmről!

2018. júl. 5. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha csak egy személyről van szó, akkor miért így írtad ki a kérdést? "Nők! Miért vagytok ilyen makacsok?"

Igen, én elolvastam a többit is, és már válaszoltam is, de jogos a másik hozzászóló felvetése is. Kérdezhetted volna úgy is, hogy "Szerintetek miért ilyen makacs a barátnőm?"

2018. júl. 5. 10:38
 8/10 peca1000 ***** válasza:
100%

Addig örülj amíg ilyen, az összes nő példát vehetne róla, aki nem melózik, és eltartatja magát.

Nem akar ingyen élni, élősködni rajtad, ez becsülendő.

Vannak diákmunkák, nézzen körül ott, és csak dolgozzon suli mellett, szálljon be a költsègekbe.

2018. júl. 5. 10:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég érdekes stílus az "üljön a popóján", az ilyen elől én is futnék.
2018. júl. 5. 11:01
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy egész életébe üljön a popóján hanem azt, hogy azért költözött hozzám, hogy tanuljon nem azért, hogy kulimunkát vállaljon! De ha akar én vissza tartani nem fogom!

A címért meg bocsi!

2018. júl. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!