Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindig azt a barátom hogy festjem ki a lábamon a körmeimet?
Figyelt kérdés
Én kérdeztem őt h miért csak azt mondja h "mert".
Én ott nem szeretem festeni.
2018. jún. 30. 20:41
1/13 iamaveryniceguy válasza:
festjem basszus, FESTJEM...ezt hogy hoztad össze?
2/13 A kérdező kommentje:
Fessem*
2018. jún. 30. 20:48
3/13 iamaveryniceguy válasza:
Na így már oké.
Annyira "trendi" manapság már a dolog, nem lehet hogy titkolt lábfétise van?
5/13 anonim válasza:
Lábimádó, akárcsak én. Szexi, ha formásak a körmeid, lábujjaid, ápoltak/puhák a talpak.
6/13 anonim válasza:
Ez egy kb. 2 perces művelet és 2-3 hétig nem kell újra festeni, arról nem beszélve mennyit dob rajtad.
7/13 anonim válasza:
Örülök ennek, még egy fétisest kivontál a forgalomból.
8/13 anonim válasza:
# 6
Mit dob már egy nőn az, hogy piros a labujjkörme és nem átlátszó?
:DD
9/13 anonim válasza:
Szerintem legyen zöld. És,hogy milyen zöld? Szuperzöld!!
10/13 anonim válasza:
#8: Sokat. Én legalábbis sokkal szexibbnek érzem magam. És manapság már nagyon jó minőségű lakkok vannak, 1-2 perc alatt megszárad, nem kenődik, sokáig kibírja, lábon főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!