Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a nyitott kapcsolatról? Esetleg aki abban él, mesélne?
Sosem élnék benne, nem lenne gyomrom hozzà. Az én szememben egy kapcsolat 2 emberről szól és pont. Aki nem így gondolja, annak semmi keresnivalója mellettem. Nekem nem kell.
A véleményem annyi, hogy a nyitott kapcsolat egy megalkuvàs. Olyan emberek élnek így akik nem talàltak 1 olyan tàrsat akit igazàn szívből szeretni tudnànak ( és aki őket igazàn szeretné) és minden megvan benne amit egy tàrsban keresnek, és, talàn mert lustàk tovàbb keresni azt a bizonyosat, több partner kell nekik ahhoz, hogy valami boldogsàgfélét érezzenek, ès ami az egyikből hiànyzik, azt 2-3-4 màsik partnerből kapirgàljàk össze.
Amúgy meg nekem mindegy, mindenki úgy él ahogy akar...Csak az ilyen kapcsolatoknàl ajànlatos fokozottan odafigyelni a védekezésre, ki tudja milyen betegségeket szednek össze a dugópajtiktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!