Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Neked csak ha úgy eltűnne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked csak ha úgy eltűnne a párod, hogy nem reagál se hívásra se üzenetre, mit tennél?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, de én most nem vagyok a közös lakásban.

Nem kerestem, ő sem keres. Azóta írtam is és hívtam is, de nem reagál. Gondolom nincs baj, mert edzésre megy és alszik, holnap korán kel, de aggódom már!

Nem veszekszünk, jól megvagyunk, még sem reagál....

Megőrülök a várakozásba. Borzasztóan hiányzik. Ti mit tennétek???

25N

2018. jún. 17. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Előkerült?
2018. jún. 18. 07:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen. Korábban elaludt :-) De mondtam neki, hogy máskor írjon valamit, elegendő egy minden ok is :-)
2018. jún. 18. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
23%
Nyilván csak alszik, nem kell a felesleges hiszti.
2018. jún. 18. 17:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Mivel együtt élünk, ezért valószínű este 7-8-ig nem aggódnék. Akkor már kezdenék agyalni, hogy mi lehet vele.

Valószínű 9-10 körülre már annyira feltuningolnám az agyam, hogy percenként hívogatnám és ha tizedszerre sem veszi fel, akkor felhívnám a barátait, majd ha semmit nem tudnak róla, akkor az anyukáját. Ha ő sem, akkor tövig rágnám a körmömet, majd egész éjszaka nem aludnék. Természetesen folyamatosan keresném és ha úgy van másnap még a főnökét is felhívnám, hogy bement-e dolgozni.

Nagyjából ennyi.

A párom sosem késik 1-2 óránál többet bejelentés nélkül, így ha csak úgy eltűnne, frászt kapnék.

Attól azért nem, ha külön töltjük az estét és nem hív fel.

2018. jún. 21. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!