Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Neked csak ha úgy eltűnne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked csak ha úgy eltűnne a párod, hogy nem reagál se hívásra se üzenetre, mit tennél?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, de én most nem vagyok a közös lakásban.

Nem kerestem, ő sem keres. Azóta írtam is és hívtam is, de nem reagál. Gondolom nincs baj, mert edzésre megy és alszik, holnap korán kel, de aggódom már!

Nem veszekszünk, jól megvagyunk, még sem reagál....

Megőrülök a várakozásba. Borzasztóan hiányzik. Ti mit tennétek???

25N

2018. jún. 17. 21:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány napja nem reagál?
2018. jún. 17. 21:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Ma délben beszéltünk telefonon. De este mindig felhív vagy ír egy jóéjt üzenetet. Nem írt még az üzenetemre.

Olyan szomorú vagyok....

2018. jún. 17. 21:30
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Most egy csomó ember ide fogja írni, hogy “ha 2 hét után sem keres akkor kezdhetsz gyanakodni, addig meg ne hisztizz!”

Én viszont ugyanúgy szomorú lennék mint te. És ha egyszer mégiscsak reagálna kíváncsi lennék, hogy miért nem keresett vagy válaszolt, és mondanám, hogy légyszi ilyet többet ne (már ha tényleg nem esett semmi baja)

2018. jún. 17. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez fura, mi is a barátommal minden lefekvés előtt... Sosem hagyná ki, maximum ha mondjuk váratlan módon bealudna vagy ilyesmi, és ezért nem tehetne róla, de erre kicsi az esély.
2018. jún. 17. 21:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ilyen szomorú lennék.Nem tudnám mire vélni, agyalnék rajta és mindenféle történetet gyártanék magamban..Reméljük nincs gond a pároddal és magyarázatot is fog adni.Lehet hogy pl. csak fáradt és alszik.
2018. jún. 17. 21:51
 6/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
26%
Én meg pont ebbe őrülnék bele, hogy minden áldott nap be kéne számoljak litániában a napomról, no meg abba, hogy levakarhatatlanul egymás nyakán kéne lógjunk nonstop.
2018. jún. 17. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Kanbuli van. Mármint isznak ....alszik, kb 1000oka lehet.
2018. jún. 17. 22:12
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Aranyosak vagytok!

Remélem hogy alszik, és holnap reggel keresni fog.

2018. jún. 17. 22:26
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

Te lány... nagy szerencséd van ezzel a pasival!

Nagyon kevesen bírják elviselni az ilyen tapadós ragaszkodást 😃

2018. jún. 17. 23:45
 10/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó kommentelő!

Nem ismerlek és nem tudom neked milyen párkapcsolatod van esetleg volt, de ha ezt túlzott ragaszkodásnak hívod, az szomorú. Tiszta szívből remélem, hogy lesz olyan társad, ahol rajongásig szeretitek egymást, és ha a másik nem elérhető, aggódni fogtok egymásért. Mert hogy ez a normális a komoly kapcsolatban. Szép estét!

2018. jún. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!