Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked csak ha úgy eltűnne a párod, hogy nem reagál se hívásra se üzenetre, mit tennél?
Együtt élünk, de én most nem vagyok a közös lakásban.
Nem kerestem, ő sem keres. Azóta írtam is és hívtam is, de nem reagál. Gondolom nincs baj, mert edzésre megy és alszik, holnap korán kel, de aggódom már!
Nem veszekszünk, jól megvagyunk, még sem reagál....
Megőrülök a várakozásba. Borzasztóan hiányzik. Ti mit tennétek???
25N
Ma délben beszéltünk telefonon. De este mindig felhív vagy ír egy jóéjt üzenetet. Nem írt még az üzenetemre.
Olyan szomorú vagyok....
Most egy csomó ember ide fogja írni, hogy “ha 2 hét után sem keres akkor kezdhetsz gyanakodni, addig meg ne hisztizz!”
Én viszont ugyanúgy szomorú lennék mint te. És ha egyszer mégiscsak reagálna kíváncsi lennék, hogy miért nem keresett vagy válaszolt, és mondanám, hogy légyszi ilyet többet ne (már ha tényleg nem esett semmi baja)
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek! Aranyosak vagytok!
Remélem hogy alszik, és holnap reggel keresni fog.
Te lány... nagy szerencséd van ezzel a pasival!
Nagyon kevesen bírják elviselni az ilyen tapadós ragaszkodást 😃
Kedves utolsó kommentelő!
Nem ismerlek és nem tudom neked milyen párkapcsolatod van esetleg volt, de ha ezt túlzott ragaszkodásnak hívod, az szomorú. Tiszta szívből remélem, hogy lesz olyan társad, ahol rajongásig szeretitek egymást, és ha a másik nem elérhető, aggódni fogtok egymásért. Mert hogy ez a normális a komoly kapcsolatban. Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!