Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mindig nekem kell mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nekem kell mindent csinálni már nagyon unom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egész házat takarítani aztán a kocsit takarítani. Mosni, mosogatni.

Terhes vagyok és nem bírok annyi mindent csinálni. Nem fogja fel

2018. jún. 17. 16:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen akarta.
2018. jún. 17. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez van, ha rossz emberrel kezdesz.
2018. jún. 17. 19:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kedves!

Tudod mit csinálj? Ne csinálj semmit!

Jajj, mert mi történne akkor, ha nem lenne lemosva a kocsi, vagy épp nem mosogatsz el? Semmi!!! :) Terhes vagy, talán nem teheted meg, hogy pihenj egy kicsit? Ó, dehogynem!

Én a helyedbe nagyon szépen kakilnék a házimunkára, és ha látja, hogy nincs elvégezve, majd megkérdezi Tőled, te meg szépen elmondod hogy pihennem kellett drágám, a hasamban hordozom életünk kis szerelmét, fontos az egészsége a gyermekünknek. Egyszer majd azon kapod magad, hogy ő fogja magát és megcsinálja! Én a helyedbe ezt tenném, tök lazán. Amíg te megcsinàlod helyette, addig neki ez a helyzet baromi kényelmes lesz! Esze ágában sem lesz neki takaritani! Én a helyedbe jó indokkal ráhagynám a munka nagy részét, elvégre terhes vagy, nem? ;) Úgyhogy tessék nagyon fáradtnak lenni!!!!!!!!!!

2018. jún. 17. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Eddig dolgoztàl. Most màr nem? Miért nem? Veszélyeztetett terhesként ok, vagy ha a terhesség végén vagy. ( utolsó pàr hét) De egyébként ha a pasid eljàr dolgozni, te meg otthon ülsz, neked kéne csinàlni a hàzimunkát. Majd ha meglesz a gyerek megint kiveheti a részét mert elfoglaltabb leszel. Nem írtad le a pontos körülményeket, így csak talàlgatni lehet miért nem hàzimunkàzik, te miért nem jàrsz melózni.
2018. jún. 17. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!