Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után lehet először szellenteni párkapcsolatban a másik előtt?
Nálatok mikor történt először és kivel? Szerintetek kinek (fiú, lány) kell először? Amikor megtörtént milyen reakció volt? Esetleg el tudjátok képzelni, hogy egyik fél csinálja a másik előtt, a másik viszont nem?
Írjátok a neveteket és korotokat is légyszi, illetve ha párkapcsolatban vagytok azt is, hogy mióta. Köszönöm a válaszokat!
21/F
Erre nincs forgatókönyv, hogy mikor szabad. Nàlunk kb 1 hónap utàn esett meg először véletlenül.. Az akkor még pàrom , ma màr férjem épp az üres üdítős üvegért hajolt le és véletlen kicsúszott neki egy hatalmas recsegős fing. Ő zavaràban hirtelen elkezdett bocsànatot kérni, de mondtam neki hogy felejtse ezt el, szükségtelen ilyet kérnie, tök természetes emberi dolog, engem nem zavar, ha kell nyugodtan engedje. ( böfögéssel ugyanez). Jót nevettünk rajta és ennyi. Àlmàban úgyse tudja senki visszatartani. Nem sokra rà nekem is megvolt a dolog.
Mint kiderült őt sem zavarjàk ezek a dolgok, és nagyon megkönnyebbült, hogy ilyen laza vagyok nőként. Otthon is szegénynek mindig tartania kellett magàt , velem végre kényelmesen lehetett. Nagyon örült neki.
Ez egy természetes dolog, a szervezet így működik. Senki kedvéért nem fogunk gyomorgörcstől szenvedni, meg x percenként( bab), /órànként a wcre rohangàlni mint a mérgezett egerek. Mégis ki mellett legyen az ember kényelemben, ha nem otthon, a szerelmével? Nevetséges és szànalmas ezen megsértődni, meg kényeskedő misszpiccsàt jàtszani.Nagyapàm volt ilyen . Jókat röhögtünk anyàmékkal mikor a nagyi befingott, ő meg vérig volt sértve.Sose kéne olyan pasi aki ezen hisztériàzik.
Simàn fingunk, böfögünk egymàs előtt, max jót röhögünk. Ennyi. Létezik légfrissítő meg szellőztetés.
Kb fél év után történt meg, én lányként voltam az első, véletlen volt, beteg voltam. Nagyon szégyelltem magam, de elnevettük, a barátom pedig megkönnyebbült, mert addig még a wc-n se mert nálunk intézni semmit. (Távkapcsolat volt, teljes hétvégeken találkoztunk.)
Azóta is természetesen kezeljük, és legtöbbször nevetés az eredménye. Én is úgy gondolom, hogy ez egy szükség-dolog, együtt élünk, előfordul, így aztán nem tudom elképzelni, hogy elvből csak az egyik fél eressze el magát,legfeljebb azt, hogy valakivel nem szokott megtörténni ez.
4 éves kapcsolat, 21L
Mennyi proli pfö...ketteske jól leszól majd benneteket.
Én egyébként már csak azért is fingodtam egy hallhatót mert nem akartam,hogy zavarba érezze magat a drágám.Gondoltam megtöröm a jeget egy egyszeri alkalommal hátha aztán nem frusztálja ha reptetne.
Mert sunyítva eregetett a kincsem.
De kb úgy háborodott fel mint a kettes.
Utolsónál a pont.
Sose értettem ezeket a nyavajgós embereket, akik úgy tekintenek a bélgázra mint valami hatalmas bűnre. Mi másfél éve vagyunk együtt a barátommal, de csak kb. 1 év múlva merte elereszteni magát hangosan. Sokszor mondta előtte hogy már nagyon kell pukiznia, én mindig mondtam hogy engedje ki, engem nem zavar, legfeljebb röhögök egyet, de nem. Aztán egyszer megtört a jég. Mondtam neki hogy felőlem fingadozhat, egyet kérek hogy ne akkor mikor eszek. Miattam senki ne kapjon bélcsavarodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!