Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek el kellett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bubu9313 kérdése:

Szerintetek el kellett volna mondania?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy párom, másfél éve. Vannak “barátnői”. Ő csak így nevezi őket. Az egyiket most hívjuk Bettinek. A párom apjának a volt barátnője... Bettinek van egy testvére “Fanni”. Bettivel régóta beszél. Fannival is. A telefonját elkértem telefonálni, mert az enyém lemerült és fontos volt a hívás. Felugrott Betti üzenete. Menjen velük bulizni. Majd felugrott Fanni üzenete hogy Mizu. Vidéken laknak nem túl messze. Fanni fel akar költözni. Párom azt írta neki, hogy költözzön hozzánk a kisszobába. Persze kiakadtam mint az óra rugó. Kérdeztem hogy volt e valami közte és Fanni között. Tetszik e neki. Nemmel válaszolt. Most kiderült a többi beszélgetésből hogy intim videókat és képeket küldözgettek egymásnak a kapcsolatunk előtt. Fél hónappal. Miért tárolja még azokat az üzeneteket és miért nem mondott nekem igazat? :(

#hazugság #párkapcsolat #intim videók
2018. jún. 14. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez gáz. Elfelejteném ezt a kapcsolatot
2018. jún. 14. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Szuper hármasba a szex. Nem szereted, majd felváltva használjátok a párod.
2018. jún. 14. 00:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Váltig állítja, hogy nincs köztük semmi. Ennyire gáz lenne a dolog?!
2018. jún. 14. 00:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3.: nincs mert messze vannak, vagy mert a csaj nem akarja. Akivel mar intim kepeket küldél, azzal nincs olyan hogy "nincs semi köztetek" főleg, ha a lakásodba hívod. Azért a pasidnak van bőr a pofájan, hogy odahívja a másik csajt akit fejben százszor.... hogy lakjon veletek. Neki tuti élvezet lesz
2018. jún. 14. 00:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Már az is baromira gáz,hogy oda hìvja lakni. Az ilyet meg szokás beszélni a másik ottlakó féllel. Az meg,hogy olyat hìv oda a párja mellé,akivel terítéken van a szex is...hát no komment,nem engedné az oldal elküldeni,amit erre mondanék.
2018. jún. 14. 00:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Köszönöm szépen. :(
2018. jún. 14. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Te jó ég. Ez nemcsak gáz, ez szakítóok.
2018. jún. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!