Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl érzékeny vagyok, tényleg nem kellett volna ilyet mondania?
Hétvégén orálisan kényeztettem barátnőmet, a végén megkérdezte, hogy nem szúrt-e? (legalább egy hetes borosta volt rajta...) Én mondtam, hogy de, eléggé. (azért egy kapcsolatban szerintem illik rendszeresen karbantartani ott lent magát egy nőnek)
Erre azt mondta, hogy nem lett volna kötelező kinyalni.
1. nem kötelezettségből csinálom.
2. így is alig van szex, legutóbb több, mint egy hete volt.
3. azt se tudom, mikor szopott ő le utoljára.
Már teljesen elmegy a kedvem az egésztől, erre ilyet mond.
Mit gondoltok?
Lol - minek kérdezi meg, h ha csak az udvarias (es nem az őszinte) válaszra kiváncsi? :D
Te viszont légy Férfi, ezen lépj túl.
Te se tudod hogy működik egy nő...
Legközelebb ha megkérdezi hogy kövér-e, te igent mondasz?
Igen, igent mondok.
Én őszinte vagyok, leszarom, hogy ki milyen hazugságot akar hallani.
Most komolyan
mi az istenért kérdezi, ha nem bírja elviselni a választ??
nem értem a nőket -.-
23/L
Tudom, hogy maradi vagyok, meg igénytelen, de a dzsungel-szőrös p|na sosem szúr.
Egyébként a nagyajkak peremén belül egy árva szőrszál sincs, és az a lány, aki megtapasztalta, mi a jó, legközelebb már készségesen húzza szét a szőrt...
"2. így is alig van szex, legutóbb több, mint egy hete volt.
3. azt se tudom, mikor szopott ő le utoljára. "
Íííly, haver. :/ Ezek nem jó jelek. Én felkészülnék rá, hogy titokban félreléphet. Keress magadnak egy jobbat, ne keseregj egy olyan nő miatt, aki nem hajlandó téged kielégíteni (valszeg mert mással van elfoglalva...) - legalábbis magától eszébe nem jutna -, csapdákba csal érzelmi zsarolós kérdésekkel. Nem tudom mennyi idős vagy, de azt gyanítom még fiatal. Előtted az élet. :) Ne horgonyozz le egy ilyen kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!