Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sz@rul esett. Miért kellett ilyet mondania?
a második randin már le akart volna velem feküdni,de én nem akartam még fel menni hozzá(de folyton csak erősködött...de ilyen fokú ismeretség után nekem maximum a csók és az ölelés fér bele,mivel előtte nem is ismertük egymást,csak pár napja.
az ő elmondása szerint komoly kapcsolatot akar...na persze :( már másodszorra próbáltam leállítani,végül úgy döntöttem h ott hagyom.erre utánam jön és el kezd ócsárolni:'((( h "milyen kis 5 ft-os qurva vagyok,meg h biztos azért félek tőle mert előtte jól megb@szattam magam többször is az első randikon,és h arra voltam méltó h velem maradjanak.meg h nem azért takarította ki a lakást h ne menjek fel stb:((( kimondhatatlanul rosszul esett:( mert ebből egy szó sem igaz..
ha számít a kor:
17/L
20/F
Jól tetted. Neki tényleg csak "arra" kellettél volna, utána meg eldobott volna. Ha komolyan gondolta volna nem így reagált volna.
Elsőnek van igaza, küldd el a fenébe!
az első leirta a teendőd...
az ilyen nem érdemel egy perc szomoriságot se tőled,nemhogy többet
minden kapcsoaltot szakits meg vele,csak a szex kell tőled,semmi más...és te nem erre vágysz most...
találsz ezerszer jobbat nyugi
23/N
hehe.. meg ne bocsáss neki...szakíts még ma...
én szóltam!
Csak dícsérni tudlak.Jól cselekedtél.Nem szabad első pár alkalomkor lefeküdni az illetővel.A jó dolgokra érdemes várni;) A fiú meg valószinű csak arra hajtott hogy lefektessen, mivel egy rendes srác megérti ha egy lány nem akarja elsietni a dolgot.Utána meg hogy lehordott minden qrvának... szégyen az ilyen. nem érdemli meg hogy foglalkozz vele.hagyd:DD te rendesebbet érdemelsz;)
17/F
ekkora parasztot. Az ilyen suttyokat addig ütném ameddig sírva nem szalad haza.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!