Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi?
Együttélünk a barátnőmmel albérletben, garzonban, egy éve. Szovatettem, hogy amikor itthon van, akkor segíthetne a házimunkában, meg lehetne velem többet (Sokat dolgozik. Amikor nem, akkor nagyrészt a barátaival lóg, szerinte bezárom és elvárom,hogy kiszolgálja, pedig szinte mindent èn csinálok). Közben az élete telik, mindjárt nyelvvizsgázik, de nem tanul, inkább munka mellett elmegy ide-oda. "Ő élni akar" még rájött az is, hogy "mindenki fogadja el őt olyannak, amilyen. Azt csinál amit akar." Ezek a ma divatos tinidumák. Mindezt azért,mert rászólok, hogy nem mászkálni kellene, hanem tanulni (közben mindenkinek arról beszél,hogy ő milyen sokat tanul) és nem óhajtok a barátaival versenyezni a szabadidejèėrt.
Szóval most azt is kitalálta,hogy ő külön költözik,mert "a barátnői is elvannak egyedül egy szobában" és tök jó lesz. Gondolunk egyet és átugrunk egymáshoz (albè rlőtársak biztos tolerálják) és maradjunk együtt. Én mondtam,hogyha együtt nem megy, akkor semmi értelme a kapcsolatnak és tinikènt találkozgatni. Ezt nem szeretné.
Eddig nem volt ilyen, közös jövőt terveztünk. Új barátai lettek. Szülőkkel èlő barátnők meg olyan emberek, akik albérletben élnek és azt a szülő fizeti, akik nyomják ezt a sok süket dumát. Neki viszont nincs szülői támogatása."Élni kell;én ilyen vagyok,fogadj el; a függetlenség mindennél jobb"
Viszont ez így gáz. Jövőre házfelújítás (saját ház, ahol együtt élnénk) és így nem tudok abban bízni,hogy partner lesz és nem fut el a munka elöl és a spórolástól,ami ezzel jár.
26 vagyok, ő 22.
Szakítani nem szeretnék, szeretem őt,de tinikapcsolatot sem akarok, kinőtték ebből az "átugrom,de kérdezd meg a lakótársad, hogy szabad-e és egyáltalán otthon vagy?" tèmából. A lánybarátaim szerint sorban állnának lányok, ha ennyi idősen már ilyen komoly párjuk lehetne és a barátnőm nem becsül. Ez nem igazán vigasztal.
Hát... Új barátok befolyása.
Nagyon sajnálom, de úgy tűnik, hogy nem lehet vele közös jövőt tervezni. Ülj le vele es szépen higgadtan mondj el neki minden gondot, ami köztetek van. Ha nem történik változás, akkor mondd meg neki, hogy nyugodtan menjen és élje ki magát, de neked egy komoly társra van szükséged, nem pedig egy olyara, akinek at "elni kell" tőled való távolodast jelent. Ez nagyon gáz. még egy utolsó nagy nagy beszélgetés. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá.
Hát ennyiből nehéz megmondani. Lehet esetleg úgynevezett "kapunyitási pánik", amikor kezdődne az élet, felelősséget kellene vállalni, stb és ettől megkattan az ember. Ebben az esetben csak türelem kellene, meg támogatás, vagy pszichológus esetleg.
Lehet az a baromság is, amit egymás után szajkóznak az emberek, hogy "ki kell élnem magam mielőtt elköteleződöm", ami csupán másokkal való kefélést jelent, meg egy tök más értékrendet, mint ami neked lehet. Ilyenkor pár hónapig "él", aztán rájön, hogy ez hülyeség és sír a küszöbödön, de addigra már mindegy.
Vagy lehet, hogy van már egy új pasas, de nem engedi el az egyik liánt, amíg biztosan meg nem kapaszkodott a következőben.
#2-essel értek egyet. A környezetemben is láttam pár ilyet, bár általában főleg egyetem kezdetén. Új emberek vagy új környezet hatása, meglátott új lehetőségekkel. Rengeteg emberben benne van ez, van, akinek több éves házasság után üt be.
A komoly tervezést vele teljes mértékbe elfelejtheted a közeljövőben. Rájött, hogy fiatal csajként lényegében bármit csinálhat, így nem akar kötöttségeket.
Tetszik neki valaki, annak a hatására változik.
Ezért se tud figyelni a tanulásra.
Azért is akar külön költözni, hogy titokban tudjon szexelni vele. Másképp nem tudja megoldani.
De azért a biztos pontot se adja fel szívesen.
Szerintem se tervezz vele.
22 évesen tudnia kéne, hogy mit akar. Egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki fülig szerelmes a párjába. Inkább mint egy lázadó tini az apjával.
Ez az, hogy agylag éretlen bármiféle komoly! kapcsolatra.
Hagyd elmenni, hadd élje ki magát, te meg keress egy normális feénőtt nőt, ne egy "kis tinilánykát".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!