Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mindig ezt csinálják? Nekik más téma nincs? 23n
rájöttem, hogy igazából tetszik nekem ami itt van ezen az oldalon. nem zavar igazából a sok nőgyűlölő, férfigyűlölő, mert ahogy olvasom az elkeseredett írásaikból, pontosan olyan sorsuk van, amit érdemelnek. aki sír, hogy minden nő a pénzre megy, az ilyeneket talál mindig. és ennek örülök.
aki a szexmániás, megcsaló férfiakra panaszkodik, hogy minden férfi ilyen, újra és újra ezeket találja meg. úgy érzem mindenki megkapja ami jár neki.
Legtöbb férfi igen ilyen.
Én nem, nem szeretek ilyen dolgokról dumálni, ha egy társaságban belekezedenk inkább otthagyom őket. Szerintem is igen alpári, meg nehogy már ez legyen a szint, mint valami tizenévesek... Ha nincs jó beszédtémám inkább kussolok mit hogy a punciról meg a mellekről beszéljek... Meg egyébként sem értem mi ebben a jó ha erről beszél valaki... Persze biztos bennem van a hiba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!