Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a barátom? Mit csináljak vele? Mindig parancsolgat 23L
Figyelt kérdés
Nem hagyja hogy szoknyát vegyek fel nem hagyja hogy magas cipőt vegyek fel. Azt sem hagyja hogy kivágottabb felső legyen rajtam. Már unom őt. Szőke a hajam de már csesztet pár napja hogy festjem be valami sötét színre.2018. jún. 2. 16:59
1/13 anonim válasza:
Keress egy hapsit, aki nem birtokolni akar, hanem szeretni.
2/13 anonim válasza:
Valószínüleg önbizalomhiányos, féltékeny mániás, azert nem akarja, hogy túl csinis legyél, nehogy megtetszél másnak.
Állj ki magadért, mond meg, hogy azt viselsz amit szeretnél, és kész. Nem a gazdád, hogy megmondja miben mehetsz ki az utcára, meg milyen szinű legyen a hajad, stb. Semmiképp ne hagyd, hogy irányítson ilyen dolgokban. Ha a megbeszélés nem vezet eredményre, akkor jobb ha érzékeny búcsút veszel tőle. Amúgy mennyi ideje vagytok együtt?
3/13 A kérdező kommentje:
3 éve. Ezt most kezdte el.
2018. jún. 2. 17:42
4/13 anonim válasza:
Szóval... Ha szoknyát, magas cipőt vagy kivágottabb felsőt veszel fel, lerángatja rólad? Vagy hogy kell azt elképzelni, hogy "nem hagyja"? Miért hagyod magadat?
5/13 A kérdező kommentje:
Kiveszi a kezemből és nem adja oda. Vagy ha már rajtam van addig nem enged ki a házból ameddig nem veszem le
2018. jún. 2. 18:29
6/13 anonim válasza:
Sürgősen hagyd el ezt az ostoba korlátozó embert. Ez ugyanis csak a kezdet..
7/13 anonim válasza:
Hagyd ott !!De a most kezdte el annak mi az oka?? Nem történt valami?
8/13 A kérdező kommentje:
Hát az egyik munkatársam rám mászott de elküldtem a francba. Ezt megmondtam a barátomnak. Lehet ezért csinálja?
2018. jún. 2. 21:58
10/13 anonim válasza:
mint a főnököm,mondtam hívnak máshová is dolgozni azóta másképp beszél velem mint az előtt. Hát szerintem most tudatosodott benne, hogy van rád érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!