Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem így a barátom?
Sajnos van olyan, hogy az embernek megváltozik az életvitele, és abba már nem fér bele egy társ.
Látja, hogy ott vagy neki mindig, tehát nem tesz semmi fáradtságot azért, hogy jó legyen neked is.
Ne félj, ha már végleg összetörtél, megint fog nagyon pedálozni.
Akkor legyél majd erős, hogy végleg elhajtsd, mert újból megteszi majd megint.
Talán.
Nem biztos.
Nem lehet tudni.
Kell egy csapás, hogy lehessen tudni, mit hoz ki a másikból.
Adj neki még egy esélyt, és nézd meg, mi változik,
Van egy régi közmondás. "Lakva ismerszik meg az ember."
Annyi történt, hogy megszokta a jelenléted és már nem vagy neki fontos. Sajnos az ilyesmi előfordul és tapasztalatból mondom, hogy az ilyet érdemes mihamarabb befejezni, mert nem fog változni.
Amikor elhagyod, akkor majd kis idő után vissza akarja magát könyörögni, de ennek nem szabad engedni, mert utána úgyis kezdődik minden elölről. Minden ígéret 1-2 hétig tart csak.
Szerintem aranyos lány lehetsz, szóval ennél jobb pasit érdemelnél és biztosan fogsz is találni jobbat. :)
Semmit se tegyél, ez a lemez már lejárt. Az okos ember kilép az ilyenből (neked ez nem fog menni, mert függő viszonyban vagy). Hol laknál egyedül? Mi lenne veled egyedül. Szóval benne fogsz maradni, teljesen alárendelt leszel, és több évnyi megaláztatás után beállsz a férfigyűlölő nők táborába. Ja, és a lelki sebeid sem fognak teljesen begyógyulni, így predesztinálod magad egy újabb rossz kapcsolathoz. 30 évesen meg egy kiéget nő leszel, aki vagy a magányt fogja keresni, vagy belemegy egy eltartott kapcsolatba.
Na, ezeket emésztgesd egy kicsit.
Három szóval: megkapott, már leszar.
Ez van, dobbants mielőbb, ő NEM szeret téged.
Van szakmám és érettségim is, és van munkám másfél éve tehát nem eltartott vagyok kedves kommentelő..
Érzelmileg sem vagyok kiégve mert szerencsére javult a helyzet.
Nem eldobtam hanem megjavult.
De aki normálisan válaszolt annak köszönöm szépen!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!