Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal?

Figyelt kérdés
2018. máj. 31. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
2 év után, bár addigra már terveztük egy ideje.
2018. máj. 31. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

1 év.

2 nap alatt àthozta a ruhàit, meg pàr könyvet hozzàm, és utàna az első évfordulónkat màr úgy mentünk megünnepelni, hogy együtt térhettünk haza.:) Fél évre rà össze is hàzasodtunk:)

2018. máj. 31. 15:29
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Mi tud itt bármelyik válaszban "nem hasznos" lenni? :D
2018. máj. 31. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:
5 hónnap az első randi után, de ez kb. 30 együtt töltött napnak felelt meg (1000km-es távkapcsolat)
2018. máj. 31. 15:55
 15/19 anonim ***** válasza:
14 hónap után.
2018. máj. 31. 17:10
 16/19 akos147 válasza:
Első randi után 1 héttel. 7 éve együtt vagyok a feleségemmel. Ehhez 2 érett ember kellett. Sajnos csak a nejem az.
2018. jún. 2. 07:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Mi párkereső szilveszteri összejövetelen találkoztunk egymással. Mint két mágnes, összetapadva táncoltunk együtt hajnalig, mint soha előtte, és utána sem. Mégsem kapcsoltam, hogy ez jelent valamit, és hajnalban örökre elváltunk. Én mentem tovább, keresni a hozzám valót. A jövendőbelim meg nyomozni kezdett utánam, és egy hónap múlva megkeresett levélben. Találkozgatni kezdtünk (más városban laktunk). Én vártam a behívómat, ezért sürgős volt a házasodás. Május közepén volt az esküvő, júniusban pedig bevonultam 2 évre.

A munkahelyem nem várta meg, hogy leszereljek, hanem megkaptam az igényelt lakást. A leszerelés után már oda költözhettünk, és 40 éve már itt lakunk együtt.

Tehát pontosítva a választ,

megismerkedésünk és a házasság után két évvel költöztünk össze, de ez speckó helyzet lehet.

2018. jún. 6. 05:40
 18/19 rézevőfiamór ***** válasza:

Másnap.

(ennek 35 éve)

2018. jún. 7. 10:22
 19/19 anonim ***** válasza:
5,5 év! (akkor tudtunk lakást venni) Szülőkhöz nem akartunk összeköltözést. Megérte várni... 30 éve együtt vagyunk!
2018. jún. 12. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!