Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megváltoztatni?
Barátnőmmel most fogunk össze költözni. De előtte egy kis ideig a szüleimmel kell laknunk.
Párom és köztem van egy kis különbség a rendet illetoen. Sokat dolgozunk mindketten de vannak házimunkák amit akkor is meg kell csinálni..
Ezeket én előbb észre veszem mint a barátnőm.. hogy pl le kéne törölni a gázt, vagy ideje lenne elmosni a zuhany kabint..
Ő ezeket miért nem látja és áll neki magától? Beszéltem vele és azt mondta hogy majd ha külön leszünk más lesz illetve hogy ő otthon is vezette a háztartást 15 évesen.. 30f 25l
Persze, meg csinálom magamtól.
De úgy gondolom hogy azért a főszerep a takarítás terén a nőé.. Meg itthon is mondják szüleim hogy szép sorsom lesz majd ha külön megyünk, ha ilyeneket nem csinál meg magától mikor látszik hogy koszos..
Akkor ő otthon lesz, főz mos takarít, te melózol?
Mert ha mindketten dolgoztok, akkor fele fele a házimunka is.
Amúgy meg, az hogy milyen az összeköltözéskor derül ki
De úgy gondolom hogy azért a főszerep a takarítás terén a nőé - én egy ilyen mondatodra kivágtalak volna a fenébe.
Ennyi.
Igen, van különbség köztetek, te csak észreveszed mit kellene megcsunálni, a barátnőd meg megcsinálja, vagy magától vagy a figyelmezttésedre. Inkább a lánynak lesz szép sorsa melletted. Elképzelem hogy észre veszed a hiányosságokat, ez is koszos, ez sincs letörölve, amaz sincs elrakva, te meg vered a mellényed, mert egy héten egyszer felsöpörsz, esetleg elmosogatsz, hogy te férfi létedre hogy "besegítesz" a párodnak. Mert az ilyen gondolkodású pasiknak ez besegítésnek minősül, hisz ez a nő dolga lett volna.
Lehet,hogy nem az a túl takarítós fajta, de ha együtt eltek és mindketten dolgoztok, akkor úgy fer, ha felezitek a házimunkát. Nem ártana már ebben is csatlakozni a 21. századhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!