Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a páromat minden idegesíti?

Figyelt kérdés

Megmozdulok mellette vagy mocorgok elalvás előtt őt idegesíti és "aludj már te k...rva"

Az órát is levette a falról mert idegesíti h ketyeg, Alig hallani

2018. máj. 10. 20:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdődő lelki baj. Ez csak romlani fog az idők folyamán ha nem kezelteted.
2018. máj. 10. 20:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Kezelteti*
2018. máj. 10. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Csinálj neki teát elalvás előtt,de tegyél bele neki altatót.
2018. máj. 10. 21:02
 14/22 A kérdező kommentje:
#11 Ő úgyis azt mondana h nincs semmibaja.
2018. máj. 10. 21:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a minimum, hogy nem aludnék vele többet, de inkább megmutatnám az ajtót neki.Engem ne ku..rvázzon le senki, főleg nem az, aki a páromnak gondolja magát.
2018. máj. 10. 21:11
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk szerintem semmi zajos tárgy nem való hálószobába,de az más téma.

Ki mit hogy hall az egyedi dolog.

Nekem kell az ágyban a saját terület. De ha valaki szuszog vagy mocorog mellettem a saját térfelén az inkább megnyugtat.Vagy kellemes érzés,hogy van valaki mellettem. Bár mi nem tudtuk megállni hogy majdnem minden este 1-2 alkalommal ne szeretkezzünk,azután meg "beájultam."vagy mentünk tusolni. Azért nem 2 perc alatt mentem el. Szóval jó szexuális élet és jó alvás asszem együtt jár. Emelett szoba hőmérséklete takaró vastagsága is lényeges.

Ja igen azokon a napokon nem volt szex és éjszaka is járt ki. Felébredtem rá,de valahol tudtam az élet ezzel jár. Megkérdeztem félálomban minden rendben van e,de már aludtam is. Vicces néha azt álmodtam,hogy megkérdeztem:),majd tényleg letoltam miért nem válaszol:).

De miért hagyod,hogy ìgy beszéljen veled??? Megalázod magad, nőben is pasiban is legyen tartás!!!

2018. máj. 10. 21:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Nana! A ketyegő órákat én is ki szoktam hajítani, még vendégségben is 😄 nálunk csak digitális van 😃 meg barátnőméknek van egy nem kattogós, hanem egyenletesen járó mutatójú 😃
2018. máj. 10. 22:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hogy beszélhet így Veled? És hagyod?

Velem a férjem 24 év után is úgy beszél, mint egy hercegnővel, és ez komoly.

A tied jobb nem lesz, és tudod, "Ki milyet szakít, olyat szagol."

2018. máj. 10. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Az órától én is a falra tudok mászni😅

Kérdezd meg, hogy mi miatt ilyen ingerült, ha eddig nem ilyen volt. Lehet, hogy valami terheli és azért ilyen.

2018. máj. 10. 22:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne legyen kamionos,mert az összes hűtős autó sofőrjét aki mellé megölné éjszaka.
2018. máj. 10. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!