Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy megy a nokedli szaggatás? Mit szólnátok, ha a szerelmetek nézné és ellenőrizné, hogyan szaggattok?
Én a széket rekesztem be. 😝
#10: köszönöm.
Nem értem ezt a nokedli szaggatós mániát. Még ha olyan bonyolult lenne, vagy kéne hozzá egy kis rutin, esetleg minden családnak lenne egy titkos hozzávalója...
De ez csak nokedli.
A 10 éves fiam tud csinálni. De remélem, őt nem akarod ezért egyből feleségül venni. 😐
"nem nehéz, de el lehet rontani.."
Hogy? Nekem sosem sikerült! :O
A pörim viszont kozmált oda, vagy lett benne a hús rágós. :D
Hát több ponton is a folyamat kitermeli a minőséget. Ergó a legrosszabb amit tehetsz vele, ha elsózod.
Kemény nem lehet, mert akkor nem csurog le a szaggatón.
Harmatgyönge lehet, de azt látod, ha szétfut a tészta és könnyű korrigálni.
A halas ételeim is kétesek eredménnyel születnek. Néha atomjaira hullik a hal húsa. Nagyon kiábrándító, úgy tálalni mondjuk egy ráczponty szeletet, hogy kimered a tálból és szétesik az egész.... :/
1. Az nem a szerelmem, aki ellenőrizget.
2. Ha van ideje állni és nézni, akkor csinálhatja is.
3. Nem tudok nokedlit szaggatni, mert nem eszem nokedlit, mert nem akarom visszaszedni a majdnem 35 kilót, amit leadtam. Nekem ez így megy.
Tudok nokedlit szaggatni, de azt én sem értem, hogy minek kell ellenőrizgetni.
Amúgy a tojásos nokedlinél csak a cukkinis finomabb. Szóval őt is simán befognám munkára, reszelhetné a cukkinit. Hiszek a munkamegosztásban, és így hatékonyabbak is vagyunk. :)
Én ezt szoktam elkészíteni (nem saját recept):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!