Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti be mernétek vállani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti be mernétek vállani a párotok miatt, hogy külföldre költöztök?

Figyelt kérdés

Én külföldön élek, lassan 3 éve ismerem a páromat aki otthon lakik és nagyon ragaszkodunk egymáshoz annak ellenére, hogy messze vagyunk egymástól. Arra az elhatározásra jutott, hogy fel kell adnia az otthoni életét, ami nyilván fáj neki, otthon a családja a barátai és minden más csak én nem. Ti be mernétek vállalni?

20/L

2018. máj. 5. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen, ez nem kérdés. Csak profitálni lehet belőle.
2018. máj. 5. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
El tudtam volna képzelni ilyen esetet. De hála az égnek máshogy alakult. Ez egy nehéz döntés.
2018. máj. 5. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen, huszonévesen is bevállaltam, és nem bántam meg, 7 évig tartott az a kapcsolat. Később a férjemmel szintén, akkor már volt gyerek is, egy hirtelen jött lehetőség miatt kellett eldöntenünk, hogy feladunk-e mindent, jó munka, hitelmentes ház, kényelmes élet. Ez is jól alakult, nem bántam meg egy percre sem.
2018. máj. 5. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is vállaltam. Mi már házasok voltunk, közös döntés volt a külföldre költözés. Ùgy vágtam neki az osztrák vidéknek, hogy világ életemben "panelproli" voltam, és németül sem beszéltem. Elég éles váltás volt, de megszoktam, megszerettem, és igyekszem beilleszkedni. Ha van közös célotok, úgy könnyű átlendülni a nehézségeken.
2018. máj. 5. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben vagyok, annyi különbség hogy én vagyok a srác és a barátnőm jön majd ki + neki nincs igazán otthon se munkája se rendes barátai, csak anyja akitől alig tud elszakadni és még tartozása is van. És hát valószínűleg már nem miattam jön ki hanem hogy legyen valami pénze meg stb. ő ha minden igaz bevállalja, ha nem tönkre fog menni. Ez van. Valamit valamiért, barátod hogy viszonyul hozzá? És mit tudna odakint csinálni?
2018. máj. 5. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem rég elkezdett ténylegesen intézkedni és tenni azért, hogy kijöhessen. (Nyilván kell az első pár hónapra egy kis otthonról hozott pénz, autó stb.) Viszont úgy érzem rajta, hogy fáj neki,nem mondja ugyan. A szülei mindig mindenben segítették, ő az egyetlen fiúgyerek a családban. Tudom, hogy velem szeretne lenni, de nem akarom, hogy megbánja. Nem beszéli a nyelvet ezért elhelyezkedni is nehezebb lesz. Hát remélem, hogy sikerül, mert ez nem egy fellángolás, 3 év hosszú idő.
2018. máj. 5. 23:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eljöttem 1000km-re a páromhoz 1,5 évvel ezelőtt.

Nagyon jó döntés volt, életem legjobbja, egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, hogy szakítsak a távolság miatt.

A családom egy dolog, nem volt túl szoros kapocs köztünk, barátaim meg már van, aki eltnt, de az olyan "barátság". :)

2018. máj. 6. 08:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Megnyugtató, hogy sokan ilyen pozitívan álltok hozzá

Hátha nálunk is jól fog elsülni a dolog :)

2018. máj. 6. 10:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég kétesélyes. Legalább akkora esélye van annak, hogy jól sül el, mint annak, hogy nem.

Nyilván érzi az ember, hogy ér-e annyit a másik, hogy feladja az addigi életét. Nálatok ez úgytűnik egyértelmű.

Utána viszont nagyon jó jellem kell ahhoz, hogy soha ne legyen felemlegetve "mit adtam fel érted".

2018. máj. 6. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!