Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha hazaértek munkából, mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hazaértek munkából, mi az első dolgotok, szokásotok amit az első 1órában csináltok? (párkapcsolatban, illetve ha épp szinglik vagytok)

Figyelt kérdés
Kezdem én : felbontok egy sört,és bambulok ki a fejemből(rohadt fáradt vagyok),miközben felbontok egy másikat is.
2018. máj. 3. 17:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Netezés (GYK.), olvasás, takarítás, ügyintézés, Tök unalmas dolgok.
2018. máj. 3. 20:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Én ha dálutános vagyok akkor ugyan azt mint te :D 1-2 sör,zuhany és pihi
2018. máj. 3. 20:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha épp nem kell rohanni sehova, akkor eszem, majd vagy megnézem az e-maileimet vagy lezuhanyozok.
2018. máj. 4. 09:01
 14/19 anonim ***** válasza:

Kirámolom a táskám, a gyerek táskáját, elmosogatok, benézek fb-ra, elolvasom az üzeneteimet, megcsinálom a házimunkák egy részét (mosás/teregetés, vasalás, porszívózás, vagy odateszem a kaját főni -ezek közül azt csinálom, amit párom még nem kezdett meg, mire hazaérek).

Kb 1 órát vagyok otthon, aztán kiterelem a gyereket a jétszótérre vagy strandra (most, hogy jó idő van)

2018. máj. 4. 09:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Àtöltözöm otthoni ruhàba( hidegebb időszakban póló, pulcsi, melegítőnadràg, melegben semmi), feldobom a vacsorànak valót, bekapcsolom a tv- t szűk 1 óràra amíg a híradó megy közben edzek. A végén tv lekapcs, befejezem a kajàt, ha kell mosogatok( soha nem hagyok sok cuccot így hamar megvan), összetakarítok amikor én vagyok a soros. Ilyenkorra màr a férjem is hazaér, dumàlunk aztàn leülünk vacsizni, közben sorozatokat nézünk a neten, ki- ki a sajàtjàt a sajàt gépe előtt. Majd közös zuhany aztàn iràny az àgy. Ha ott végeztünk általàban még egy óràt olvasunk aztàn alszunk. Közös programok max hétvégén. Szingliként is kb így volt, csak akkoriban még többet tv-ztem. Neten csak 6 éve nézek sorozatokat intenzívebben. Akkor talàltam meg az oldalt amit hasznàlok mikor màr 2+ éve együtt voltunk.
2018. máj. 4. 11:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Cipő le, gyors zuhany, böngészés a neten később együtt evés ha éhesek lettünk, film/sorozat/együttlét és alvás. Egy átlagos nap így néz ki.
2018. máj. 5. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Mindenekelőtt pisilek :D Utána levetkőzöm, teát vagy kávét iszom, takarítok/rendet rakok, videókat nézek, vagy olvasok. Vacsorát főzök magunknak.

Kapcsolatban 20/N

2018. máj. 6. 23:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Kézmosás, evés, utána edzés itthon, vagy csoportos órán, ha párom nem dolgozik akkor vele vagyok, szex, film utána zuhany, elpakolás holnapra (kaja) és szundika.
2018. máj. 7. 10:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Bekapcsolom a PC-t és végig nézem a szokásos dolgaimat.

Meg azonnal benyomok valami zenét.

2018. máj. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!