Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit elszállt a barátommal a ló?
Azt ugye tudod, hogy ha egyszer betelepítik, akkor az életben többé nem szabadulsz tőle?
Tesóm is ebben a cipőben jár. A csaja egy kullancs. Már többször mondta, hogy szakítsanak és költözzön el, de meg se hallja. Erővel nem akarja kirakni, pedig az lesz a vége.
Mi fél év után költöztünk össze, de mind a ketten alig vártuk már.
Ha a barátnőm erőszakoskodott volna, és a hátam mögött intézkedik, akkor tuti kirakom a szűrét.
A párod nagyon bunkó, szerintem csak le akar lépni a mostani kecóból.
Ez a csávó azt se érdemli meg,hogy élőben szakíts vele.
A telefonban mondtam volna,hogy innentől kezdve látni se akarom és oldj meg a lakás kérdést,ahogy tudja,csak rajtam ne élősködjön.
Spórolna, dobd ki. Erőszakos a pénz miatt. Ilyen embert akarsz magad mellé?
Másrészt mióta vagytok együtt? Minek várnál novemberig? Ha szeretnéd, egyből beköltöztetnéd.
De nem baj, nem érdemli meg, hogy szeresd, dobd ki.
#17:
szóval nálad egyenlő az, ha valaki normálisan megbeszéli, hogy "oké ekkor és ekkor költözünk össze", vagy ha bejelenti, hogy "oké, akkor 2-3 hét és odaköltözöm"
van a pofátlanságnak egy határa
megbeszéltek valamit, de a pasi erőszakos módon a kérdező háta mögött szervezkedik, hogy ő már költözne, holott a kérdező ebbe nem egyezett bele
Nem derült ki nekem, miért pont november? Ha csak a felújítás volt az indok, akkor érthető, hogy neki természetes, hogy jönne.
Ettől függetlenül nem oké a hátad mögött szervezkedés és a balhézás sem.
Ha nagy a szerelem, én falhoz állítanám egyszer, hogy most állítsa le magát és beszélje meg veled, bármit szeretne. Kapcsolatban szerintem az is normális lenne, hogy tudj róla, ha pl az albérletével van gond...
Ha ezek nem hoznak eredményt, vagy nem szeretem annyira, hogy ezen erőlködjek, akkor ez felesleges kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!