Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kicsit elszállt a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit elszállt a barátommal a ló?

Figyelt kérdés
Már pár hónapja tervezzük a barátommal, hogy idén novemberbe összeköltözünk a lakásomba, amibe én 1 hete költöztem át, mert eddig felújítás alatt volt. Hétvégén átjött hozzám és feltűnően sokszor előjött azzal, hogy inkább hozzuk előrébb az összeköltözést, már a jövő hónapba, ami engem azért ez a hirtelen jött ötlet eléggé frusztrál. Mondtam is neki, hogy várjunk még picit ezzel, amire ő megsértődött. Majd ma felhív telefonon, hogy az egyik rokonával tegnap megbeszélte és lefixálta, hogy már pár héten belül áthozná a bútorait. Én erre mondtam neki, hogy ne a hátam mögött intézkedjen már a lakásommal kapcsolatban, erre jó felemelt hangon mondta, hogy máskor nem tudja már áthozni a bútorait csak most. Nem tudom, de nagyon olyan érzésem van, mintha elszállt volna vele a ló, mivel átköltöztem a lakásomba, azt gondolja, most már ő bármikor jöhetne.
2018. máj. 2. 14:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Azt ugye tudod, hogy ha egyszer betelepítik, akkor az életben többé nem szabadulsz tőle?

Tesóm is ebben a cipőben jár. A csaja egy kullancs. Már többször mondta, hogy szakítsanak és költözzön el, de meg se hallja. Erővel nem akarja kirakni, pedig az lesz a vége.

2018. máj. 2. 15:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi fél év után költöztünk össze, de mind a ketten alig vártuk már.

Ha a barátnőm erőszakoskodott volna, és a hátam mögött intézkedik, akkor tuti kirakom a szűrét.

A párod nagyon bunkó, szerintem csak le akar lépni a mostani kecóból.

2018. máj. 2. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A te lakásod, tehát főként neked van jogod dönteni, hogy szeretnél-e vele összeköltözni, és ha igen, mikor. Ne azért akarjon csak veled lakni, mert ezen akar spórolni. Ha te nem érzed úgy, hogy most szeretnél már vele összeköltözni, akkor normális hangnemben beszéljétek ezt meg. És igazad van, nem a hátad mögött kellene a beleegyezésed nélkül meghoznia egy ilyen döntést, hogy ő akkor már hozza a bútorait. Novemberig nincs más alkalom, lehetőség? Elég érdekesen hangzik.
2018. máj. 2. 16:08
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Ez a csávó azt se érdemli meg,hogy élőben szakíts vele.

A telefonban mondtam volna,hogy innentől kezdve látni se akarom és oldj meg a lakás kérdést,ahogy tudja,csak rajtam ne élősködjön.

2018. máj. 2. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Spórolni akar az albi dìjjal...
2018. máj. 2. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Spórolna, dobd ki. Erőszakos a pénz miatt. Ilyen embert akarsz magad mellé?

Másrészt mióta vagytok együtt? Minek várnál novemberig? Ha szeretnéd, egyből beköltöztetnéd.

De nem baj, nem érdemli meg, hogy szeresd, dobd ki.

2018. máj. 2. 19:03
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
Most komolyan, nem semmi. Elvileg egy éve a párod, szereted nem? Akkor nekem természetes lenne, hogy minél előbb együtt éljünk és igen, spórolhasson az albérleten. Te miért vagy vele, mert kötve hiszem, hogy szereted.
2018. máj. 2. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:

#17:

szóval nálad egyenlő az, ha valaki normálisan megbeszéli, hogy "oké ekkor és ekkor költözünk össze", vagy ha bejelenti, hogy "oké, akkor 2-3 hét és odaköltözöm"

van a pofátlanságnak egy határa

megbeszéltek valamit, de a pasi erőszakos módon a kérdező háta mögött szervezkedik, hogy ő már költözne, holott a kérdező ebbe nem egyezett bele

2018. máj. 3. 08:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem derült ki nekem, miért pont november? Ha csak a felújítás volt az indok, akkor érthető, hogy neki természetes, hogy jönne.

Ettől függetlenül nem oké a hátad mögött szervezkedés és a balhézás sem.

Ha nagy a szerelem, én falhoz állítanám egyszer, hogy most állítsa le magát és beszélje meg veled, bármit szeretne. Kapcsolatban szerintem az is normális lenne, hogy tudj róla, ha pl az albérletével van gond...

Ha ezek nem hoznak eredményt, vagy nem szeretem annyira, hogy ezen erőlködjek, akkor ez felesleges kapcsolat.

2018. máj. 3. 12:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező, beszéltetek azóta?
2018. máj. 3. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!