Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kicsit elszállt a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit elszállt a barátommal a ló?

Figyelt kérdés
Már pár hónapja tervezzük a barátommal, hogy idén novemberbe összeköltözünk a lakásomba, amibe én 1 hete költöztem át, mert eddig felújítás alatt volt. Hétvégén átjött hozzám és feltűnően sokszor előjött azzal, hogy inkább hozzuk előrébb az összeköltözést, már a jövő hónapba, ami engem azért ez a hirtelen jött ötlet eléggé frusztrál. Mondtam is neki, hogy várjunk még picit ezzel, amire ő megsértődött. Majd ma felhív telefonon, hogy az egyik rokonával tegnap megbeszélte és lefixálta, hogy már pár héten belül áthozná a bútorait. Én erre mondtam neki, hogy ne a hátam mögött intézkedjen már a lakásommal kapcsolatban, erre jó felemelt hangon mondta, hogy máskor nem tudja már áthozni a bútorait csak most. Nem tudom, de nagyon olyan érzésem van, mintha elszállt volna vele a ló, mivel átköltöztem a lakásomba, azt gondolja, most már ő bármikor jöhetne.
2018. máj. 2. 14:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Nem kicsit szállt el vele a ló. Ha felemeli a hangját és fenyegetőzik, akkor szakíts minél hamarabb! Mert ha beköltözik, onnantól kezdve az lesz, amit ő mond.
2018. máj. 2. 14:33
 2/20 anonim ***** válasza:
78%

"Pénz beszél, halgass a szóra, soha ne tegyél a fekete lóra!"

Ha a pasid a fekete ló, akkor elbuktad...

2018. máj. 2. 14:35
 3/20 anonim ***** válasza:
88%

mond meg neki, hogy tartsátok magatokat a tervhez, az a TE házad!

amúgy mióta vagytok együtt?

2018. máj. 2. 14:36
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

A hátad mögött szervezkedés valóban gáz, nekem elég lenne, hogy kidobjam, mert sz.rik arra, amit egyértelműen mondok neki.

Plusz annak se látom semmi értelmét, hogy várni akarsz novemberig. Én idén veszek lakást, és onnantól, hogy lakható, attól még, hogy az enyém lesz, nekem tök normális, hogy barátom is jön majd velem. Semmi értelmét nem látom, hogy várjak tovább, ha nem tudunk együtt élni úgyis felejtős.

De mondom, nálatok ez már együtt élés nélkül is nyilván valóvá vált, úgyhogy off.

2018. máj. 2. 14:37
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

Ez mar tul van az udvariatlansagon!

A te lakasod! Akkor mehet, amikor neked megfelelö es te erzed erre elerkezettnek az idöt, nem pedig forditva!

Az, hogy NOVEMBERIG!!! nem tudja maskor elhozni pedig szinten felfoghatatlan szamomra.

2018. máj. 2. 14:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami egészen más már. Azt hogy előre akarja hozni be lehet annak tudni hogy már nagyon várja...így viszont hogy játssza a sértődöttet meg felemeli a hangját nagyon úgy tűnik csak ki akarja használni a helyzetet.
2018. máj. 2. 14:46
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom valami oknál fogva már a jövő hónapban el kell jönnie onnan, ahol éppen lakik
2018. máj. 2. 14:56
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem az is sokat számíthat, hogy mióta vagytok együtt? A jelenlegi helyen albérletet fizet? Mert nekem valamiért olyan érzésem van, hogy anyagilag sokkal jobban fog járni a te lakásodban és ezért a nagy sietség.
2018. máj. 2. 15:18
 9/20 A kérdező kommentje:
Igen, albérletet fizet és nekem is az az érzésem, hogy emiatt sietne :(
2018. máj. 2. 15:20
 10/20 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt
2018. máj. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!