Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire egyezik a felfogásotok a pénzről és penzugyekrol a pároddal?
Nincs vita belőle, mert nem közös a kassza. Nem feltétlen azonos dolgokra költük sokat, de azért vita nincs, csak máshogy költekezünk.
27N, 41F
Teljesen egyezik. Minden kiadás a közös otthonra, gyerekekre megy. Régen rossz lenne, ha kétfelé gondolkodnánk. Nagyon jól tudjuk forgatni a pénzt és ameddig ez így van, nem is lesz vita. Nincs adósság, jól élünk, nem kell a pénzt fillérezgetni.
Huszonévesek vagyunk, házasok, két gyerekkel.
Teljesen egyezik. Közös kasszánk van, az első, hogy a muszájdolgok ki legyenek fizetve, megvegyük, ami kell, legyen kaja, a második x összeg megtakarítást félretenni, a maradékból pedig költünk arra, amihez kedvünk van, gyerekre is, magunkra is, családi programok stb.
30N, 29F
Teljesen egyezik, bár külön kasszán vagyunk házasokként. A férjem konkrétan 5x többet keres két munkahelyen, mint az én irodai 200 körüli nettóm, ezért az ő fizetéséből megy a lakástörlesztő + rezsi + utazások + nagyobb kiadások + nagyobb bevásárlások. Én a saját fizumból bevásárolok a háztartásba és napi főzéshez + magamra költök.
Soha nem kérünk számon a másiktól semmit.
Nagyjából igen. Én picit többet költök "luxusra" (ruha, könyvek, szórakozás, szépségápolás), ő ilyen szempontból egyszerűbb életet él (mondjuk én többet is keresek, szóval arányaiban kb. kiegyenlítődik). Mindketten takarékosak vagyunk és vezetjük a kiadásokat. Vita nem nagyon szokott lenni.
28/n és 34/f.
Egyikunk se koltekezos.
Neki kicsit magasabban van a merce de ugyis a jozan esz dont hogy mire tudunk kolteni. Bar autovasarlasnal ugy erzem tobbet vallaltunk be mint amit lehetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!