Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy nőnek mindenképp bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mindenképp bele kell nyugodnia, hogy a barátja/férje más nőket bámul?

Figyelt kérdés

Most épp egy playboy naptárat kapott, hogy kirakja a munkahelyére, és áradozott róla, hogy milyen ízléses képek. Megnéztem, nagyon ízléses, egy szál ruha nincs rajtuk (én valami "erotikus", sejtelmes naptárra gondoltam, ha már annyira ízléses, bár sejtettem, hogy a playboy nem ilyen :D )

Szerinte az a különbség az ízléses és a durvább képek között, hogy az egyiken "széthúzzák a pinájukat" míg az ízlésesen nem... Jézus.

Szóval ez miért alap dolog, hogy más nők pináját nézik állandó jelleggel? Én a nőket sem értem, akik kockahasas-meztelen pasis képeket linkelnek egymásnak, de az ilyen playboyt és hasonlókat végképp az 50-es impotens férfiak és a 15 év körüliek szórakozásának tartom.

2018. ápr. 24. 21:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
31%
Addig örülj amég csak képeket néz...
2018. ápr. 24. 22:14
 12/42 A kérdező kommentje:

Ja, igazságtalan, hogy nem tudja megdugni őket és a realitás talaján kell maradnia a "ronda", retusálatlan muffal rendelkező női egyedekkel. :D

Nem látom, hogy megemlítettem volna a koromat, nem vagyok már kislány sajnos. Neki nem említettem ezt a dolgot, de attól még nem érem fel ésszel, hogy miért kell kiplakátolni a melóhelyét muffokkal. Egyetértek azzal, hogy kicsit túl kéne már lépni az "ösztönlény" szinten, vagy pedig ennyi erővel nincs értelme a párkapcsolatoknak sem, csak dugjon mindenki össze-vissza.

Valakinek egyébként az a kapcsolata fénypontja, amikor más farkát/pinájáz nézi? Vagy milyen választ lehet arra írni, hogy sérül-e ettől a kapcsolat? :D

2018. ápr. 24. 22:16
 13/42 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj szerintem, hogy a többség leragadt ezen a szinten. Konkrétan a munkahelyén mindenki, a főnök nő irodájában alul öltözött pasis naptárak szoktak lenni... Igazi kiéhezett
2018. ápr. 24. 22:19
 14/42 A kérdező kommentje:
*emberekre jellemző viselkedés.
2018. ápr. 24. 22:19
 15/42 anonim ***** válasza:
11%

Az éretlen, gyerekes viselkedésed miatt vagy kislány és nem a korod miatt. :D

Az, hogy rögtön a korra asszocialtál, ebből is latszik a gyerekes felfogásod.

Nőként mi a francnak akkor megérteni a férfiak gondolkodását?

2018. ápr. 24. 22:20
 16/42 A kérdező kommentje:

Akkor maximum gyerekes vagyok, nem kislány. :))

Fogalmazz talán úgy, ahogy gondoltad.

Te pszichológus vagy amúgy, hogy minden látszik a kérdésemből? Hányas a lábam? :D

Mint írtam, a nőket sem értem, akik ugyanezt csinálják. Vagy ezt úgy érted, hogy titokban ők is férfiak? :D

2018. ápr. 24. 22:22
 17/42 anonim ***** válasza:
85%

Multinál dolgozom, a főnöknőnk az új fiatal fiúk fenekét markolássza ha négyszemközt maradtak, szólni senki nem mer vagy akar, kiemelkedő a fizetés.

Nőben és férfiban is van ilyen ízléstelen viselkedésű, válassz máskor mást.

2018. ápr. 24. 22:30
 18/42 anonim ***** válasza:
0%

38-as.

19/42 anonim ***** válasza:
100%
Reménykedem, hogy a 10-es válaszolóból nem csak egy van.
 20/42 A kérdező kommentje:

Sajna nem nyert. :( Most jön biztos, hogy féltékeny vagyok és biztos nagydarab is, meg mammut lábú. :D

Ez a főnökös sztori nagyon elszomorító és kellemetlen. :( Én biztosan nem hagynám ezt annyiban...

A 10-es válaszoló feldobta az estémet. Szerencsére ismerek több ilyen férfit is. :)

2018. ápr. 24. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!