Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lett kozos otthonunk erre a szomszed csajt bamulja mikozbe az zuhanyzik. Mit tegyek?
4 eve vagyunk egyutt de csak most sikerult sajat hazat vennunk. Nehany hete lakunk egyutt itt. Az egyik emeleti szobabol pont belatni a szomszed csaj egesz furdojet.
Eszre vettem h minden este 7-10 ora kozott bemegy abba a szobaba a parom (nem azt hasznaljuk halonak) es ott van 20percet. Eddig nem foglalkoztam vele de az elmult 2napban bekukkantottam h vajon mit csinal. Lattam hogy az ablak elott ul es bamul ki. Biztos voltam benne h a kozos jovonkon topreng csak. Aztan tegnap nem volt itthon es bementem 8fele abba a szobaba mert oda szoktam kiteregetni a ruhakat. Es akkor lattam valami fenyt, oda neztem es full be lehetett latni a szomszed furdojebe ahogy a csaj zuhanyzik. Fiatal, szexi, 22eves csaj
.
A hulye is rajott volna h a csajt nezi. Nem akarok felrugni mindent emiatt, kozos lakas, kozos butor, meg uj munkahelyet is kerestunk. :( erre ezt csinalja..
Mi sztem együtt néznénk :D
Szomszédcsaj nyögéseit is lélegzetvisszafojtva hallgattuk anno :D
Mondjuk nekem szólt volna róla a párom, ha "műsor" van, az is igaz...
Beszéld meg vele, mondd el hogy te mit érzel az üggyel kapcsolatban, aztán annyi.
29/N
Beszeltem a masik szomszeddal, szerencsere o normalis. Azt mondja h a csaj megvolt itt a fel varosnak, ezert nem izgatja ha +1,2 ember latja ot puceran. Felkeszitettek arra is, hogy lassan jon az az idoszak, amikor puceran napozik kint a kertbe..
Jobb helyet nen is valaszthattunk volna komolyan....
Akkor a pasiddal kell elbeszélgetned.
Vagy te is műsorozz valami szomszéd bikának.
Legközelebb menj utána "elmélkedni vele". Aztán beszélgessetek el a dologról, hogy miért is érzi szükségét, hogy minden este erre a ribire csorgassa a nyálát.
Mert azért elég komolyan rá lehet gerjedve, ha minden este ezt műveli..
megoldás: a szomszéd csajnak szóljál már, h. premier plánban látni, mikor a fürdőben van, tegyen fel egy sötétítőt vagy rolót.
apropó, mikor a csaj vécén ül, és szarik, arra is vevő a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!