Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most lett kozos otthonunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lett kozos otthonunk erre a szomszed csajt bamulja mikozbe az zuhanyzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt de csak most sikerult sajat hazat vennunk. Nehany hete lakunk egyutt itt. Az egyik emeleti szobabol pont belatni a szomszed csaj egesz furdojet.

Eszre vettem h minden este 7-10 ora kozott bemegy abba a szobaba a parom (nem azt hasznaljuk halonak) es ott van 20percet. Eddig nem foglalkoztam vele de az elmult 2napban bekukkantottam h vajon mit csinal. Lattam hogy az ablak elott ul es bamul ki. Biztos voltam benne h a kozos jovonkon topreng csak. Aztan tegnap nem volt itthon es bementem 8fele abba a szobaba mert oda szoktam kiteregetni a ruhakat. Es akkor lattam valami fenyt, oda neztem es full be lehetett latni a szomszed furdojebe ahogy a csaj zuhanyzik. Fiatal, szexi, 22eves csaj

.

A hulye is rajott volna h a csajt nezi. Nem akarok felrugni mindent emiatt, kozos lakas, kozos butor, meg uj munkahelyet is kerestunk. :( erre ezt csinalja..

2018. ápr. 24. 21:05
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
57%
Ekkora egy k.vát...tuti tudja h kukkolják... mondom sztem csábítsd szépen vissza a pasid hazai területekre.
2018. ápr. 25. 13:31
 22/41 anonim ***** válasza:
66%
Kerdezo, en beegetnem a csaj flegma szajat azzal, h huzza el a fuggonyt ha zuhanyzik, vagy tegyenek oda ha nincs, mert nem vagy kivancsi a narancsboros seggere ha teregetes kozben esetleg kinezel az ablakon. 😂😂😂
2018. ápr. 25. 14:38
 23/41 anonim ***** válasza:
28%

Mi sztem együtt néznénk :D

Szomszédcsaj nyögéseit is lélegzetvisszafojtva hallgattuk anno :D

Mondjuk nekem szólt volna róla a párom, ha "műsor" van, az is igaz...

Beszéld meg vele, mondd el hogy te mit érzel az üggyel kapcsolatban, aztán annyi.

29/N

2018. ápr. 25. 14:40
 24/41 A kérdező kommentje:

Beszeltem a masik szomszeddal, szerencsere o normalis. Azt mondja h a csaj megvolt itt a fel varosnak, ezert nem izgatja ha +1,2 ember latja ot puceran. Felkeszitettek arra is, hogy lassan jon az az idoszak, amikor puceran napozik kint a kertbe..

Jobb helyet nen is valaszthattunk volna komolyan....

2018. ápr. 25. 15:13
 25/41 anonim ***** válasza:

Akkor a pasiddal kell elbeszélgetned.

Vagy te is műsorozz valami szomszéd bikának.

2018. ápr. 25. 15:16
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tenném, hogy most nem szólnék, hanem a következő alkalommal odaállnék mellé amikor a csajt bámulja. Megmondanám neki ha ennyire tetszik neki a kilátás akkor közelebbről is megismerkedhet vele, de a holmiját is vigye magával.
2018. ápr. 25. 17:03
 27/41 anonim ***** válasza:

Legközelebb menj utána "elmélkedni vele". Aztán beszélgessetek el a dologról, hogy miért is érzi szükségét, hogy minden este erre a ribire csorgassa a nyálát.

Mert azért elég komolyan rá lehet gerjedve, ha minden este ezt műveli..

2018. ápr. 25. 17:58
 28/41 anonim ***** válasza:
Én nem csodálkoznék, ha előbb-utóbb nem csupán este 7-10 között keresné a társaságát... És nem csupán a fürdő ablakából... Főleg, ha ilyen kapcarongy a kedves szomszéd leány.
2018. ápr. 25. 20:46
 29/41 anonim ***** válasza:
Egyébként te eközben mégis mit csinálsz, amíg ő mozizik? Ha 7-10 között folyamatosan járkál a szobába, azt lesve mikor van zuhanyzás, az eléggé bűzlik.
2018. ápr. 25. 20:48
 30/41 anonim ***** válasza:

megoldás: a szomszéd csajnak szóljál már, h. premier plánban látni, mikor a fürdőben van, tegyen fel egy sötétítőt vagy rolót.

apropó, mikor a csaj vécén ül, és szarik, arra is vevő a párod?

2018. ápr. 26. 02:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!