Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most lett kozos otthonunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lett kozos otthonunk erre a szomszed csajt bamulja mikozbe az zuhanyzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt de csak most sikerult sajat hazat vennunk. Nehany hete lakunk egyutt itt. Az egyik emeleti szobabol pont belatni a szomszed csaj egesz furdojet.

Eszre vettem h minden este 7-10 ora kozott bemegy abba a szobaba a parom (nem azt hasznaljuk halonak) es ott van 20percet. Eddig nem foglalkoztam vele de az elmult 2napban bekukkantottam h vajon mit csinal. Lattam hogy az ablak elott ul es bamul ki. Biztos voltam benne h a kozos jovonkon topreng csak. Aztan tegnap nem volt itthon es bementem 8fele abba a szobaba mert oda szoktam kiteregetni a ruhakat. Es akkor lattam valami fenyt, oda neztem es full be lehetett latni a szomszed furdojebe ahogy a csaj zuhanyzik. Fiatal, szexi, 22eves csaj

.

A hulye is rajott volna h a csajt nezi. Nem akarok felrugni mindent emiatt, kozos lakas, kozos butor, meg uj munkahelyet is kerestunk. :( erre ezt csinalja..

2018. ápr. 24. 21:05
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
74%
Jól látod, a közös jövőtökön töpreng. :D
2018. ápr. 24. 21:07
 2/41 anonim ***** válasza:
96%
Nyilván úgyis lefogja tagadni... De megpróbálhatod vele megbeszélni normális hangnemben, h miért csinálja. Ha kiabálni fogsz, akkor méginkább elzárkózik.
2018. ápr. 24. 21:08
 3/41 anonim ***** válasza:
34%

A probléma már régebben meg volt, csak nem vettétek észre. Ez már csak hab a tornán.

Külsőleg veled minden rendben? Nem híztál meg? Nem változott meg évek során nagyon a külsőd negatív irányba?

Beszélgettek rendszeresen őszintén és bármiről? Foglalkoztok egymással?

2018. ápr. 24. 21:09
 4/41 A kérdező kommentje:
#3 szinte minden nap elmondja h en vagyoka legjobb no a vilagon! Folyton kiván es fogdos! Es o nem volt ilyen. Nagyon huseges. Ha haza jon , megbeszelem vele.
2018. ápr. 24. 21:13
 5/41 anonim ***** válasza:
50%

Ne légy már ilyen szemellenzős, kedves Kérdező! Ne mondd már, ha te vetted volna észre teregetés közben, h mellettetek lévő házban full belátni a fürdőbe, és egy 22 éves szexi srác zuhanyzik, h nem nézted volna meg? AZt nem mondom, h az ablak elé ülnél, dehogy sűrűn berohangálnál a szobába megnézni, h megszáradtak-e a ruhák, az tuti. :D

Igen, igen, a ruhák este 7-10 körül bármelyik pillanatban megszáradhatnak... :)

2018. ápr. 24. 21:15
 6/41 anonim ***** válasza:
32%

Én vagyok az egyetlen aki szerint semmi rosszat nem csinál a férfi? :O

Komolyan, annyira érdekes, hogy talpig magabiztos, erős férfit vártok el magatok mellé, aztán mint a pincsi kutyának megtiltotok mindent és kiakadtok, ha "felmászik a kanapéra".

Kukkol jó csajt aki zuhanyozik, jól teszi. Ti is csorgatnátok a nyálatokat egy helyes pasira amint az izmos testéről és a péniszéről mossa le a tusfürdőt szóval nem kell a púder, sem a hiszti.

2018. ápr. 24. 21:17
 7/41 anonim ***** válasza:
73%
Hát, vagy lenyeled a békát, esetleg megpróbálod megbeszélni, vagy felrúgsz mindent (és legközelebb jobban megnézed költözéskor, hogy mennyire lehet belátni a szomszédhoz).
2018. ápr. 24. 21:18
 8/41 anonim ***** válasza:
56%
Jaguar, amíg csak nézi, én is elnézem, nem vakságot fogadunk, de úgy látom, a kérdező viszont nem így áll hozzá, és alaposan felhúzta magát. Van, akinek belefér, van, akinek nem. Ha neki ez nem elfogadható, az megmérgezi a kapcsolatot, akkor is, ha a nézésből nem történik semmi több. Szóval talán nem kell évekig húzni és várni, hogy még jobban elmérgesedjen a dolog.
2018. ápr. 24. 21:21
 9/41 anonim ***** válasza:
29%

Jó, oké, meg lehet neki említeni, hogy lebukott miért megy be elmélkedni az élet nagy dolgain, de most ezen így felhúzni magát az embernek 4 év és közös lakás után, hát nem tudom...

Én szívesebben lennék és élnék együtt olyan nővel aki van annyira laza, hogy a tudtom nélkül popcort csinál, hogy közösen beüljünk nézni a műsort és jól kivesézzük a látottakat. A nők is meglesik egymást ugyanúgy, biztosan a kérdező is kielemzett rajta 1-2 dolgot.

Egye fene, ha van pasija is akkor utána én is benne vagyok, hogy azt is hasonlóan megsasoljuk.

2018. ápr. 24. 21:30
 10/41 anonim ***** válasza:
24%
Vannak páran akinek a kukkolás a fétise, valaki nézni szeret, valaki meg ha nézik. Lehet h a párod is ilyen. Téged nem szokott meglesni? Próbáld meg óvatosan kiszedni belőle, ha csak ennyi, akkor nincs okod a féltékenységre. Persze jogos h zavar, de gondolj rá h ő sem tehet róla h ez izgatja.
2018. ápr. 24. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!