Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom, akivel 2éve együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom, akivel 2éve együtt lakom azt mondta csak vendég vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2éve élünk együtt és 4éve vagYunk kapcsolatban. Az utóbbi össze veszésünkkor hozzám vágta h itt én csak vendég vagyok és jó lenne ha haza költöznék. A páromé a lakés én költöztem odq hozzá de én azt hittem h ez az én otthonom is.. nem tudom ki h van ezzel de ha pl hozzám költözött volna akkor én ugyanúgy az ő otthonának is tekintemém. Épp ezért nagyon rosszul esett h ezt mondta.. nem tudom h komolyan gondolta vagy csak mérgében mondta,de már többször utalgatott rá de akkor csak viccesen mondta h ne érezzem magam otthon, ezt néha viccből mondja.. A dolgokat lehetetlenség vele.megbeszélni mert.mindent el viccel.. ezért nem tudom h mit is gondol valójában. Ti mit tennétek a helyemben? Haza költöznétek ez miatt? Nagyon szeretem de fogalmam sincs mit tegyek.
2018. ápr. 23. 13:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Az én páromat is az zavarja amikor nem érzem otthon magam nála 7 év után.
2018. ápr. 23. 14:31
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Miért nincs a nőknek önbecsülésük?? Bakker, egyetlen alkalommal utalna rá, hogy menjek, vagy hogy én nem vagyok otthon, szedném a cuccom és úgy csapnám rá kívülről az ajtót, hogy kiszakad. Az tuti, hogy nem látna többet. Te miért vagy még ott? Lábtörlőnek?
2018. ápr. 23. 15:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
“Kérésed parancs”. És költözöl. Erre így nem lehet életet építeni.
2018. ápr. 23. 15:13
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

Ezen nincs mit megbeszélni. A fejedhez vágta, plusz többször célzott rá. Ne haragudj, nem tudom felfogni, hogy mit keresel még ott. Csomagolj és vissza se nézz, ilyen kapcsolatban nem szabad maradni, konkrétan lábtörlőnek néz téged.

És ezt úgy mondom, hogy 2 éve élek lassan párom lakásában és én vonakodok ilyen kijelentéseket tenni, de ő folyton úgy hivatkozik rá, hogy "közös", hogy "otthonunk", és hidd el, normális helyeken ez így van.

2018. ápr. 23. 15:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Még aznap, de legkésőbb másnap elköltöznék.

Ennyi, ő mondta.

2018. ápr. 23. 16:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Neked semmi önbecsülésed nincs? Mit keresel még egy ilyen taplo mellett? Nem tudom, de nekem ezek után nem lett volna képem ott maradni. Többször poénkodott már errő...de nagyon vicces gyerek mondhatom.

Gondold már végig a kapcsolatotok, milyen volt régen, milyen most, mert tuti, hogy nagyon nincs rendjén. Valószínű, hogy már tök nem akar veled lenni, csak annyira nyomi, kommunikációból (is) 0 alak, hogy nem képes ezt értelmesen közölni ill. megbeszélni veled, és csak ilyen szánalmas utalásokat tesz.

Azt sem a vita hevében mondta. Vagyis valamennyire igen, mert ez a felfokozott idegállapot kellett ahhoz, hogy végre kimondja, amit gondol.

Hiába szereted, ennek így nincs jövője. Vegyél erőt magadon, es hagyd ott.

2018. ápr. 23. 16:59
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

A volt párom nekem azt mondogatta, hogy nem vagyok elég hálás azért mert ott lakhatom náluk. Aztán egyszer azt találta mondani, hogy nyugodtan összepakolhatok és elmehetek, nem fogok hiányozni senkinek. Másnap már nem laktam ott. Azóta is szerete visszaszerezni, pedig már 5 éve nem vagyunk együtt.

Ha visszamehetnék az időben, az első célzásnál otthagytam volna.

2018. ápr. 23. 17:11
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

én biztos szakítanék.plusz forintosítanám, hogy az évek alatt "vendégként" mennyit dolgoztam rá a háztartásban, és elküldeném neki a számlát.

egyértelmű, hogy nem szeret téged.

2018. ápr. 23. 18:33
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
Ennyire jó vele a szex?
2018. ápr. 23. 20:28
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is költözz el.

Hagyj egy levelet, hogy "Bocs, de nem szeretnék tovább visszaélni a vendég joggal".

2018. ápr. 23. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!