Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, akivel 2éve együtt lakom azt mondta csak vendég vagyok. Mit tegyek?
Ezen nincs mit megbeszélni. A fejedhez vágta, plusz többször célzott rá. Ne haragudj, nem tudom felfogni, hogy mit keresel még ott. Csomagolj és vissza se nézz, ilyen kapcsolatban nem szabad maradni, konkrétan lábtörlőnek néz téged.
És ezt úgy mondom, hogy 2 éve élek lassan párom lakásában és én vonakodok ilyen kijelentéseket tenni, de ő folyton úgy hivatkozik rá, hogy "közös", hogy "otthonunk", és hidd el, normális helyeken ez így van.
Még aznap, de legkésőbb másnap elköltöznék.
Ennyi, ő mondta.
Neked semmi önbecsülésed nincs? Mit keresel még egy ilyen taplo mellett? Nem tudom, de nekem ezek után nem lett volna képem ott maradni. Többször poénkodott már errő...de nagyon vicces gyerek mondhatom.
Gondold már végig a kapcsolatotok, milyen volt régen, milyen most, mert tuti, hogy nagyon nincs rendjén. Valószínű, hogy már tök nem akar veled lenni, csak annyira nyomi, kommunikációból (is) 0 alak, hogy nem képes ezt értelmesen közölni ill. megbeszélni veled, és csak ilyen szánalmas utalásokat tesz.
Azt sem a vita hevében mondta. Vagyis valamennyire igen, mert ez a felfokozott idegállapot kellett ahhoz, hogy végre kimondja, amit gondol.
Hiába szereted, ennek így nincs jövője. Vegyél erőt magadon, es hagyd ott.
A volt párom nekem azt mondogatta, hogy nem vagyok elég hálás azért mert ott lakhatom náluk. Aztán egyszer azt találta mondani, hogy nyugodtan összepakolhatok és elmehetek, nem fogok hiányozni senkinek. Másnap már nem laktam ott. Azóta is szerete visszaszerezni, pedig már 5 éve nem vagyunk együtt.
Ha visszamehetnék az időben, az első célzásnál otthagytam volna.
én biztos szakítanék.plusz forintosítanám, hogy az évek alatt "vendégként" mennyit dolgoztam rá a háztartásban, és elküldeném neki a számlát.
egyértelmű, hogy nem szeret téged.
Szerintem is költözz el.
Hagyj egy levelet, hogy "Bocs, de nem szeretnék tovább visszaélni a vendég joggal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!