Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, akivel 2éve együtt lakom azt mondta csak vendég vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2éve élünk együtt és 4éve vagYunk kapcsolatban. Az utóbbi össze veszésünkkor hozzám vágta h itt én csak vendég vagyok és jó lenne ha haza költöznék. A páromé a lakés én költöztem odq hozzá de én azt hittem h ez az én otthonom is.. nem tudom ki h van ezzel de ha pl hozzám költözött volna akkor én ugyanúgy az ő otthonának is tekintemém. Épp ezért nagyon rosszul esett h ezt mondta.. nem tudom h komolyan gondolta vagy csak mérgében mondta,de már többször utalgatott rá de akkor csak viccesen mondta h ne érezzem magam otthon, ezt néha viccből mondja.. A dolgokat lehetetlenség vele.megbeszélni mert.mindent el viccel.. ezért nem tudom h mit is gondol valójában. Ti mit tennétek a helyemben? Haza költöznétek ez miatt? Nagyon szeretem de fogalmam sincs mit tegyek.2018. ápr. 23. 13:23
1/22 anonim válasza:
Ilyet viccből SE mondok a másiknak. Mit tennék? Elköltöznék és cs***sze meg a lakását. Mellesleg egy vendég nem takarít, nem mos, nem főz. Szóval akár le is tojhatod az egész háztartást, ha már ilyen szépen megmondta, hol a helyed.
2/22 anonim válasza:
Igen, hazaköltöznék... rögtön kiderülne az is, hogy mennyire komoly a dolog...
3/22 anonim válasza:
Ha van egy kis önbecsülésed, csomagolsz.
4/22 anonim válasza:
Azt mondja menj haza.
Miért maradtál egy perccel is tovább?
5/22 acelsziv válasza:
Szerintem is pakolj. Ilyet nem mondok annak akivel együtt élek. Ezzel gyakorlatilag kirántotta a lábad alóla biztos talajt.
6/22 anonim válasza:
A férjemmel 5 évig éltünk az én házamban, mielőtt közöset vettünk. Soha, még veszekedéskor sem mondtam, vagy éreztettem vele, hogy ez nem az ő otthona. Terveznél vele így jövőt, hogy minden vitánál kidobna? Én biztos nem. Gondolom elköltözni nem fog veled, tehát örökre megtűrt személy maradnál.
8/22 anonim válasza:
A következő párodnál is mész a készre barmikor kitehet, ezert mondom minden nőnek hogy egy házat vagy lakást teremtsenek meg maguknak.
9/22 anonim válasza:
Mit tennék? Amikor nincs otthon megviccelném: összeszedném a holmimat és elköltöznék, aztán viccelődjön egyedül.
Amúgy ismerős a viccelődős szitu, amikor megbánt és azt mondja csak viccelt. Oké de nincs kedvem nevetni a viccein.
Szóval később még fokozódni fog a helyzet, a végén azon veszed magad észre hogy nincs önbecsülésed és porig alázhat bármikor bárki előtt. Ez kb ide vezet.
A barátnőm két éve lakik a lakásomban és engem pedig az zavar hogy nem mindig érzi magát otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!