Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi tévő legyek? Párom anyukája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

016rocky016 kérdése:

Mi tévő legyek? Párom anyukája tönkre tesz minket.

Figyelt kérdés

Ez most hosszú lesz és köszönöm azok figyelmét akik legalább végig olvassák.

2 éve élünk együtt . Sok mindenen átmentünk külföld stb. De végére most párom én anyukája és a mama élünk együtt. Mi fizetünk párommal mindent. Anyukája súlyos beteg (copd) de egyszerűen annyira ki bírhatatlan lett a természete hogy menekülünk itthonról. Nem mehetünk el sehova , ezért így már állandó a vita , egy bolti bevásárlásra is úgy megyünk el hogy veszekedés van. 

Tehetetlenek vagyunk. Párom tesója szintén ezért menekült el itthonról és eszében sincs haza költözni de eközben minket hibáztat. Mama sem képes már elviselni lányát ő is menne haza de eközben már mi sem vagyunk már szívesen itt és nézzük az albérletet. Mivel senki sem hajlandó a közös életre vele mert lehetetlen és ha mi is elmegyünk innen akkor az itteni költséget lakáshitelt nem lesz aki fizesse így ennél fogva a lakhatása kétséges az anyukának, viszont ha maradunk akkor a kapcsolatunk az egészségünk a fiatal korunk megy rá a kapcsolatra. Párommal mindent mi fizetünk testvére nem segít semmilyen téren sem , de semmi szavunk nem lehet mert ővé a ház . 

Hideget meleget nyugodtan írhattok , bele betegszek hogy ha itt kell élnünk de közben lelkiismeret furdalásom van .

2018. ápr. 22. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

COPD? Ne hogy már ez legyen a súlyos betegség :D

Ha olyan, hagyjátok magára, és kész. Ne hogy már...nektek is 1 életetek van. Magára vessen, hogy egyedül maradt.

2018. ápr. 22. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Utolsó stádiumban van . Nem régiben leállt a légzése, de vissza hozták az életbe . Akkor a dohányzást meg tiltottuk tőle, aztán azt is hallgattuk éjjel nappal és utána nem érdekelt közöltük vele hogy ha rágyújt akkor lehet már csak 2 hete van hátra. Azóta dohányzik, és egyre jobban megkeseríti az életünket. És senkire sem számíthatunk. A házat akartuk fizetni hogy majd ketten élünk itt de kételkedek benne hogy minden áron szükségünk van e rá?!
2018. ápr. 22. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Hagyjátok... vagy dugjátok be egy otthonba.

Aki nem normális az még attól nincs feljogosítva arra hogy mások életét tönkretegye.

2018. ápr. 22. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is valami otthonra gondolnék. Ott kérnek majd neki pszichiátriai vizsgálatot majd írnak ki neki valami nyugi bogyit és csendbe lesz az otthonba is nem lesz vele gond. Más ötletem nincs.
2018. ápr. 22. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Csúnya lesz amit írok, de ha utolsó stádium akkor az 3-6 hónapot jelent. Szorítsátok össze a fogatokat és bírjátok ki! Ez a legésszerűbb a helyzetetekben!
2018. ápr. 23. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Otthon! Nem kérdés. Sajnálom de egy életünk vaan. Nem hagynám hogy bárki tönkre tegye (akarva-akaratlanul)
2018. ápr. 24. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Kicsit belezavarodtam a ki hol mit fizet és mibe szól bele ügybe... a COPD simán halálos betegség, nekem is van, abban a fázisban szerintem valami tüdőszanatórium volna a megoldás, ott amúgy is jobb esélye van - de hamar meg fog már halni.

Ismertem ilyen haldoklót, tényleg nehéz elviselni - de ne furdaljon a lelkiismeret. Ő se biztos, hogy ilyen szeretne lenni, de nem tud másmilyet.

A kórház meg indokolt és tisztességes megoldás is, ott meg jobban is viselik. Segíteni meg nem tudtok sehogy sem.

2018. ápr. 27. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!