Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem segít a házimunkában. Hogyan bírjam rá?
Közel 2 éve élünk együtt. Az elején nagyon készséges volt. Felsepert, felmosott, mosogatott gyakran. Mostanra viszont minden rám hárul mosok, mosogatok, pakolom a szanszét hagyott cuccait, én rendezem a kutyákat, bevásárolok, főzök, én pakolok le-és fel az asztalra.
Reggel 6kor kelek, sulizok egyig. 3-tól 8ig dolgozom kedd és szombat kivételével.
Kifáradtam.
Te egy óvodàs lusta disznóval élsz együtt aki csicskànak, hàzicselédnek néz, és semmilyen mértékben nem tisztel, te meg asszisztàlsz hozzà. Gratulàlok.
2 dolgozó embernél alap, hogy kiveszik a részüket mindketten a hàzimunkàból, nem, a pasi nem csak besegít normàlis esetben.
Èn pl màr 2-3 hét utàn otthagynàm az ilyet a ...csàba. Nem vagyok az anyja, hogy kiszolgàljam. Vàltozni az ilyen úgysem fog.
Annyit megtehetsz, hogy beszélsz vele, és NEM csinàlod meg helyette. Csinàlsz egy tesztet. Ha kell dugd el az általad elmosogatott cuccokat, neki hagyj pàr tànyért, fazekat. Főzzön, mosogasson magàra, ha nem, eszik retkes tànyérból szendvicset, mossa ki a sajàt ruhàit, ha nem, megy mocskosban. Tartsd be egy hónapig, hogy csak magadról gondoskodsz, neki, érte semmit nem csinàlsz meg. Vagy észhez tér, vagy nem. Ha nem akkor eldöntöd akarsz- e rabszolga lenni vagy sem, és keresel- e normàlis fèrfit aki tàrsat keres, nem újabb szexxel dúsított mamahotelt.
Én speciel nem szaroznék vele. Ha egyetlen figyelmeztetésre nem reagàl, szakítanék, lelépnék . Bàr, ha valakinek ilyesmiért szólni kell, màr rég rossz...
én megmondtam a barátnőmnek h mivel szétszórt vagyok alapból és az agyam szinte soha nem az ilyen egyszerű dolgok körül forog mint h poros a föld. néha kicsit mintha észre sem venném mi van körülöttem :D
szóval megmondtam h ha szól h mikor mit csináljak meg azt ezer örömmel megcsinálom csak szóljon nyomatékosan. mivel elismerem h ilyenformán menedzselni a dolgokat, és engem nyaggatni plusz nehézség, ezért cserébe ő oszthatja be a házimunkát. ennek eredménye h időben kicsit többet töltök házimunkával plusz amiket utál csinálni azt megcsinálom én. sőt néha-néha van olyan h él a "jogával" és hétvégén kb mindent én csinálok ő meg sorozatot néz. de ez azért nem gyakori, meg nekem így is megéri mert soha nincs veszekedés és nem úszok a koszban mint mikor egyedül laktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!