Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy zajlik a házimunka ki mit csinál?
Én azt gondolom hogy vannak a női és férfi szerepek a háztartásban, persze kölcsönös segítéssel.
De most fogok össze költözni barátnőmmel és nem akarom hogy az legyen hogy mindent én csináljak mert ő egy kicsit hajlamos,, ellustulni,,. Megcsinálja ő de Én néha előbb látom meg mit kell csinálni.. Ő otthon nem a porgosebb élethez szokott míg én igen 3,5év után fogunk együtt élni 29f
Kort nemet is
Mindketten ugyanannyit dolgozunk. Amikor hazaérünk nincs igazán házimunka. Hétköznap a hétvégi maradékot esszük, vagy összeütünk valami gyorsat és egyszerűt, vagy mindenki rendel magának. Hétvégén megbeszéljük mit főzünk és az csinálja, akinek kedve van hozzá. A párom is szeret főzni, ha van rá idő és én is. Nincs probléma. Mosni is váltva mosunk általában.
Hétvégén takarítunk. A párom port törölni és porszívózni szeret, én ezeket utálom, így én inkább kiganézom a wc-t és a fürdőszobát, majd a párom után felmosok.
Konyhát külön nem takarítunk, mert azt minden főzés után rendbe tesszük. Ha ablakot kell pucolni, akkor ő indul, pucolja a kereteket én megyek utána és az üveget tisztítom.
Az a jó, hogy így marha gyorsan végzünk mindennel. Nagyon szeretem, hogy ennyire partner ebben.
En fozok mosok parom takarit mosogat
En 23L ő 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!