Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek hogy befejezze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy befejezze a hisztiket a barátnőm? 23F, ő 22L

Figyelt kérdés
Minden reggel kb 30 perc hiszti,sírás van h nem tud mit felvenni itthon akar maradni. Mint egy kislány ugy viselkedik. Mondtam neki ha megegyszer ezt csinalja szakitunk. Akkor kb 3napig nyugodtan volt de most megint elkezdte.
2018. ápr. 15. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Pakold ki a szekrényt, hagyd benne azokat amik a legjobban állnak rajta, a többi ruhát dugd el.
2018. ápr. 15. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
A női hiszti sosem ok nélküli. Nagyon nem jó megoldàs, de mindig komoly ok húzódik mögötte. Lehet, hogy meg szeretné újítani a ruhatárát. Esetleg örülne neki, ha néha Te vennél neki ruhát. Az is lehet, hogy csak szeretné, ha figyelnél rá, esetleg megdicsérnéd. A legegyszerűbb, ha megkérdezed a barátnődet, mitől van így elkenődve. Jó lenne, ha őszinte érdeklődéssel fordulnál felé. Akármilyen bugyuta dolgot mond, vedd komolyan! Ami Neked butaságnak tűnik, az neki lehet a "világvége". Esetleg válogassátok át együtt a szekrényét. Amik már rossz állapotban vannak, érdemes leadni a h&m-nél. A használt textíliákèrt kedvezménykupont adnak. Ami jó állapotban van, csak kinőtte vagy nem tetszik, azt el lehet adni. Esetleg nézzetek utána, hátha van a környéken ruhacsere összejövetel. Itt a rèsztvevők egyszerűen elcserèlik egymás között a megunt ruhákat.
2018. ápr. 15. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Tuti kimaradt a tortenetbol hogy te amúgy folyamatosan sertegeted a mindennapokban es rombolod az onbizalmat :)
2018. ápr. 15. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Megszoktam őt dícsérni. Vásárolni is megyünk gyakran és szoktam neki én is venni ruhát.
2018. ápr. 15. 20:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki hogy válogassuk át a szekrényét azt mondta hogy oké. Aztán meg minden ruhára azt mondta hogy neki az kell.
2018. ápr. 15. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

Lehet, hogy olyasmi áll a háttérben, amire nem is gondolnál, ezért tűnik hisztinek. Mondjuk szorong a munkahelyén (vagy ahova mennie kell), és már annyira feszült, hogy reggel indulás előtt tör ki belőle. Lehet, hogy bántják/bántották a külseje miatt, és úgy érzi nem tud megfelelni. Az is lehet, hogy depresszió, önbizalom hiányos, szorongó.

Nem kell rögtön hisztinek ítélni, amit nem értesz. Valószínűleg ha leülnél vele megértően (nem a "már megint mit hisztizel, bezzeg én mindent megteszek" stílusban) beszélgetni, az többet segítene mintha vásárolni viszed. Ha egy egész szekrénnyi ruha közül nem tud egyet választani, akkor nem olyasmi a probléma amit pár új cucc megoldhat.

2018. ápr. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!