Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy befejezze amiben van, és megpróbálja velem?
Megismertem egy srácot, aki kapcsolatban van, de közben meg egyszerűen tökéletes a számomra. Nagyon szeretnék vele lenni. Egy az hogy maximálisan az estem, kettő az, hogy illünk is össze - és ezt nem csak úgy mondom. Mások szerint is jó páros lehetnénk. Azt hiszem beleszerettem.
Feltett szándékom megkaparintani őt, a szívét. Tudom most majd azzal jöttök, miért akarnék bárkit is elhódítani, hiszen ha sikerül, mellőlem is elhódítható lesz. De ez most más, mert nem csak egy pasi, hanem valaki, akivel nagyon jó kapcsolatunk lehetne, és kétlem hogy mellőlem elhódítható lenne, mivel biztos hogy maximálisan hűséges típus. Épp ezért elhódítani a barátnője mellől nem kis falat... De van mire építeni.
Tudni kell ugyanis, hogy folyton vitatkoznak a barátnőjével. Nem veszekedések, nem túl komoly vagy hosszútávú összezörrenések, de állandóan, folyamatosan vannak egyet nem értések, vagy valamit piszkálódik a barátnője. Nem tudom házsártos-e, mindenesetre nem nagyon tartja a tiszteletben a dolgokat. Ezek napi szintű dolgok náluk, sőt, szinte folyamatosak, kisebb-hosszabb szünetekkel.
A külső dolgokat azt hiszem butaság lenne idekeverni, de azért említem, hogy bár szerintem helyeske a barátnője (kellemes arcú, vékony), attól függ, hogy nézzük. Mert férfi szemmel nem feltétlenül. Rendkívül híján van cicinek, és egy égimeszelő. Azért egy férfi szerintem örül ha van mit fogni egy nő mellén, illetve ha nem férfias magassággal rendelkezik. Igen soványkák a lábai is, bár ebben van előny is.
Szóval nem hiszem, főleg a lány természete miatt, hogy annyira lehetetlen hogy szakítsanak, mert beleszeret valaki másba a srác - belém. De lehet elve is szakítani fognak, csak nem akarok soká várni.
A srác egyébként minden elengedhetetlenül fontos jó tulajdonsággal rendelkezik, ami egy igazán jóravaló férfiembert jellemez, ezen kívül jól is néz ki, de a habitusa, stílusa, szokásai, egyéb jellemzői is olyanok, mint amilyet remélni sem mertem, hogy mindez egyszerre lesz meg egy férfiben.
Hab a tortán, hogy a srác most augusztusban költözik, úgy volt hogy a barátnőjével össze, de abból nem lesz semmi, ami biztató. Azon is állandóan megy a problémázás, hogy a barátnője menni akar-e a sráchoz vagy nem, illetve ha nem, akkor a srác mikoronta tud át menni a barátnőjéékhez. Ő ugyanis még a családjával lakik, és 5-6 évvel fiatalabb nála. Náluk ez azért probléma, mert a barátnőjének nem nagyon van keresete, ezért elsősorban pénzügyi okok miatt nem költözik be a barátjához. Persze gondolom attól még sokat fog átmenni.
A dolog pikantériája az, hogy a kiszemeltem 3-5 év múlva elutazik külföldre, igencsak távoli országba, és többé-kevésbé ott is marad (hiszen nem olcsó a repjegy). Én tudnék vele tartani, ha velem járna, vele tudnék menni külföldre, de hogy a jelenlegi barátnője tud-e, azt kétlem, vagy hogy egyáltalán akar-e, vagy való-e külföldre, ahol eleinte annyi akadályban lesz részük. Mindenesetre ez a tény a külfölddel még a meghódítására rendelkezésemre álló időmet is lerövidíti, úgyhogy pláne hogy előre kellene mozdulnia a dolgoknak, hiszen egy friss kapcsolatban úgyis inkább egyedül menne külföldre, úgyhiszem. Viszont pontosan tudom, hogy ha komoly, hosszútávú kapcsolatban lenne, vinné magával a párját.
Remélem nem fogtok fröcsögni a válaszokban, amiért egy foglalt emberre hajazok. :S
Ők neten ismerkedtek meg, én személyesen ismertem meg.
Ellendolog mondjuk, hogy egy többé-kevésbé bennfentes infókkal rendelkező közös ismerős srác szerint, aki a kiszemeltem egyik legjobb barátja, nagy a szerelem köztük, meg jó a kapcsolatuk. De mit tudhat ez az ember, mikor ő még a külföldi dologról sem tud, annak ellenére hogy közeli haver? :P
A kérdésem valójában pedig az, hogy mégis miként mozdíthatnám előre a dolgokat, mit tegyek, hogy felfigyeljen rám, belém szeressen? Elég "jó partinak" vallom magam külsőre-belsőre egyaránt.
1.Nagy a pofád,vegyél vissza.
2.A mellméretnek semmi köze a kapcsolathoz.
3.A hormonok játszanak az agyaddal.
4.Nekem is jó a belsőm.Szép is vagyok.Emellett eléggé férfias hivatásom van.
5.Honnan tudod hogy jó lesz a kapcsolatod vele.
6.Vagy a szex.
7.Bunkó vagy és flegma.
8.Nem biztos hogy téged választ majd.Volt 1 veszekedős nője.Utána meg legyen egy ilyen parancsolgatos luvnyája...
9.Ő foglalt tartsd tiszteletben.Visszafelé neked hogy esne ha én akarnálak elcsábítani a faszidtól?
10.Ideje felnőni...
Mondd el neki az érzéseidet, és kérdezz rá, hogy lenne-e esélyed nála, mert te komolyan gondolnád vele.
Ha elhajt, törődj bele, ha téged választ, akkor a másik lányt megszabadítod egy befolyásolható alaktól és tiéd lesz a "főnyeremény". Mindenki csak jól járhat.
Arra gondoltál már, hogy mi van, ha a fiatalabb, kislányosan vékony lányokra bukik, és te nem vagy az esete?
Vagy szerinte ti nem illetek össze?
Ettől még fekínálkozhatsz neki, hátha nem várja el, hogy egy nőben legyen tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!