Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe változot meg a kapcsolatotok az együtélés után?
Mielőtt az egyikünk neten közzétenne valamit, a másik elolvassa és ellenőrzi, hogy mentes-e helyesírási hibáktól.
Szerintem nyugodt szívvel vágjatok bele :)
rájöttem, hogy nem illünk össze, nem tudom elviselni.
szakítottunk.
lakva ismerszik meg az ember.
Nem szeretkezünk naponta 3-4x, és örülüük, hogy nem 12-13 órás út után tudunk csak együtt lenni.
Egyebekben nem, többször súrlódunk, de ugyanúgy szeretjük egymást.
1,5 éve együtt élünk.
Ja, és olyan ismerőseim is vannak, akik csak pár milliót vettek fel a lakásra. Azt hiszem 3 volt még rajta, amikor szétmentek és eljutottak az osztozkodásig. Úgy döntöttek, hogy kiadják és a bérleti díjból továbbra is fizetik a törlesztőket. Majd amikor lejárt, akkor a lakást eladták és mindkettőnek ott volt a kezében a lakás árának fele. Nem volt nagy cucc, de tény, hogy kell ilyen nemű együttműködéshez némi intelligencia.
Megjegyzem az én párom is lakástulajdonos 1/1-ben. Az anyukája ráíratta az egészet, neki maradt az élethosszig tartó haszonélvezet. Úgy kezeljük, mintha nem is az övé lenne... Szóval ebben sincs semmi nagy durranás.
Mellesleg pedig a szülővárosomban 8-9 millióért már egész kis pofás lakásokat lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!